2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 50 پست
نمیدونمولی من رفتم دکتر ازمایش داذم هم کیست داشتم هم عفونت

آزمایش خون دادین یا پاپ اسمیر 

من ی ساله ازدواج کردم هنوز پاپ اسمیر ندادم 

فقط تابستون عفونت داشتم رفتم دکتر معاینه کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سونو لگن و شکم لود ن برای چکاپ رفتم

خب باز برو بگو مشکلم چیه

من فک میکنم کیست هست

معذرت میخوام اگر با دست انجام میده ممکنه زخم بشه وخون واسه اون باشه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
آزمایش خون دادین یا پاپ اسمیر من ی ساله ازدواج کردم هنوز پاپ اسمیر ندادم فقط تابستون عفونت داشتم رفت ...

نه پاپ اسمیر 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
خب باز برو بگو مشکلم چیهمن فک میکنم کیست هست معذرت میخوام اگر با دست انجام میده ممکنه زخم بشه وخون و ...

ن دست ن ولی خیلی محکم شدید 

دقیقا از زمانی ک یاد گرفته شدید کنه ممم خون ریزی دارم ولی شایدم ربطی نداشته باشه من مشکلی دیگه دارم 

مرسی

😘😘

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️