2777
2789
عنوان

قهر باهمسر

75 بازدید | 5 پست

دوستان از شب یلدا با همسرم قهرم یعنی جفتمونم مقصریم ولی اول اون مقصر بود از نظر من منم باهاش بد رفتاری کردم بعدم‌بحثمون شد ازاون موقع باهم حرف نمی‌زنیم یعنی الان دخترمم ازاون موقع مریضه حرف زدنمون فقط درهمین حده ک ببریمش دکتر و یا هرروز زنگ میزنه حال دخترمیپرسه ولی میاد خونه اصلا هیچ حرفی باهم نمی‌زنیم اون می‌ره تو اتاق خواب منو دخترمم می‌مونیم تو پذیرایی غمباد گرفتم ولی غرورم اجازه نمیده من پیش قدم بشم همش با خودم میگم خب چرا خودش نمیاد سمتم منم نمیرم ولی واقعا نمی‌دونم چند روز میخواد طول بکشه واقعا خییلی سخته😮‍💨

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خب شما پیش قدم شو نذار قهرتون طولانی بشه

آخه منم ازحرفایی ک بهم زده خییلی ناراحتم درسته منم بهش گفتم ولی اول اون به من گفت منم بهش گفتم اگه یکی بگی ده تا میشنوی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه حرف نزدن که چیزی رو حل نمیکنه 

اتفاقا باعث میشه بیشتر به بدی های هم فکر کنید و یک دفعه منفجر بشید و حتی حرمت ها رو از بین ببرید 

من تو زندگی شما نیستم ، ولی به نظرم ارزش زندگی مشترک خیلی بیشتر از ارزش غرورمون هست هر چند لیاقت طرف مقابل هم مهمه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
آخه منم ازحرفایی ک بهم زده خییلی ناراحتم درسته منم بهش گفتم ولی اول اون به من گفت منم بهش گفتم اگه ی ...

اگر قراره دوتاتون اینجوری فکر کنید که از حرفای همدیگه ناراحت هستید 

هیچ کدوم دیگه نباید پیش قدم بشه 

همسرتون هم قطعا ناراحته

حالا شما پیش قدم شو 

اخه حرف نزدن که چیزی رو حل نمیکنه اتفاقا باعث میشه بیشتر به بدی های هم فکر کنید و یک دفعه منفجر بشید ...

نمی‌دونم واقعا هر از گاهی میگم صبر کنم ببینم تا کی میخواد پیش بره