2777
2789
عنوان

میخوام تاپیکم پر بازدید شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 265 پست

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

موقعی بود که داشتم تعریف میکردم بابام چطور بهم گفت برو :)

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کولداکس یا کدوئین یا حتی سرماخوردگی بخور و سرتو ببیند با روسری چیزی زود زود خوب میشی❤️

چشم عزیزدلم😘❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

از وقتی تو اومدی من تنهاییام شد تو 

غمام رو تقسیم کردم 

تو شدی مرهم و محرم این دل خسته 

جان من شدی و بدون جان هم توان زندگی ندارم من  . . .

به قول خودت که میگی بد به دلم نشستی 

توعم همینطور ، اینقد بد نشستی که نمیتونم درت بیارم 

رخنه کردی تو وجودم 

شدی من 

شدی روحم 

شدی تمام احساسی که میتونم بریزمش پای شعرام 

همه ی بیت بیت شعرام بوی تو رو داره 

تو بهشون روح دادی 

اینقد نوشتم ازت 

از چشات 

از نگاهت 

از لبات 

که هر کی بخونه میفهمه تویی 

انگار تورو توی دفتر شعرم ترسیمت کردم 

چهره اتو 

رفتاراتو 

مهربونیاتو 

و اینقدر مرد بودنت رو 

خوبه حالم با تو 

خوشحالم با تو 

تویی که آرزوم شدی 

همه ی آبروم شدی 

همه ی دنیامی 

با تو جون میگیرم 

واسه تو که خوبه منی 

شب و روز میمیرم :)))

به نوبه خودم یه ویو‌بهت دادم امیدوارم که موفق بشی و به آرزوی قلبیت که پربازدیدی هست برسی😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
به نوبه خودم یه ویو‌بهت دادم امیدوارم که موفق بشی و به آرزوی قلبیت که پربازدیدی هست برسی😂

منم تگ کردم 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

@مغرورجذاب    

@ابرو_کمونیa    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

@مغرورجذاب2‍ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40