2777
2789

قصد دارم یه آنلاین شاپ و در کنارش مغازه بزنم 

درآمد مد نظرم هم حداقل ماهی ۲۰ رو انتظار دارم خالص برام بمونه

اما خانواده میگن قدرت خرید مردم اومده مایین و نمیخرن ازت و اجاره مغازه بالاست وازاین صحبتا....منم اینارومیشنوم و میترسم

شما که تو این کارید فروشتون چجوریه؟ در خد خالص ۲۰ تومن براتون میمونه؟ چی میفروشید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو البته من شریک دارمانه بابا چرا بترسی خدابزرگه جوری کمکت میکنه که خودت باورت نشه منم اولش خیلی م ...

ببخشید مشه بپرسم چه آنلاین شاپی زدید؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ببخشید مشه بپرسم چه آنلاین شاپی زدید؟!

*میشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نمیدونم هیچ میگم لباس بچگونه خوبه؟مردم برا خودشونم نخرن مجبورن واسه بچه بخرن

نظر من اینه که لباس کلا نمیگیره عزیزم. 

من یه بلاگر دارم 300 کا فالور داره بعدش اومد یه پیج زد لباس بچگونه تازه با این که بلاگر بود براش نگرف

چون لباس هم سایزیه مردم ترجیح میدن حضوری بخرن به نظرم اکسسوری‌ بهتره 

فعلا مغازهانلاین یکم طول میکشه باید خیلی صبور باشی

توکل بخدا 

خیلی ذهنم مشغوله

من خودم مهندسم و میتونم همین ۲۰ تومنو برم سرکار دربیارم

ولی خوب خوشم نمیاد خودمو اذییت کنم چون کارهای مهندسی خیلی دقیثن و استرس بالایی داره و ساعت کارشم زیاد وفرسایشی 

از آن تایم بودن بدم میاد

دوست دارم یه روز حالم خوش نبود راحت بگیرم بخوابم و...و...

با خودم میگم بیخیال مغازه پاشو برو سرکار و سوخت و سوز نداره

بعد دقیق فکر میکنم راجب کار میبینم اونم خیلی سختی داره

چون ۵ سال کار میکردم زجر بود برام

نظر من اینه که لباس کلا نمیگیره عزیزم. من یه بلاگر دارم 300 کا فالور داره بعدش اومد یه پیج زد لباس ب ...

اهان اینم هست

ولی من خودم ۹۰ درصد کفشامو آنلاین سفارش میدم🥲

شوهرم میگه برو تو کار کفش

توکل بخدا خیلی ذهنم مشغولهمن خودم مهندسم و میتونم همین ۲۰ تومنو برم سرکار دربیارمولی خوب خوشم نمیاد ...

منم چون نمیخواستم ربات وار برم سرکار تصمیم گرفتم 

الان من یه هفته مریضم مامانم مونده مغازه مسلما میرفتم سرکار مجبور بودم برم این تایم رو

توکل به خدا کن برو بازار جنس باکیفیت بیار اولش زیاد سود نکش روش 

سعی کن ازشون رضایت مشتری بگیری بزاری تو پیجت کم کم انلاین شاپتم راه میفته