2777
2789
عنوان

مادرشوهرمهربون خودشونشون دادطرف پسرشوگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 57 پست

عب ندارع عوضش الان طلا داری 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

نخیر اصلا اینطور نیست هرکی نه آدم درست هم داریم من دیدم

شما هنوز ازدواج نکردی و مادرم نشدی نظرت ی جورایی بدون تجربس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز مال شما خوبه من مامان بابام دعوا کردن البته من هنوز نبودم برای ۲۲ سال پیشه حدودا مامانبزرگم اومد بالا خونه ما دست مامانمو گرفت گفت برو به سلامت ما اینیم فک کن مامان من تو شهر غریب بابام که برش گردوند و... ولی خب مادربزرگم تو ظاهر خیلی ماهه ولی تو باطن انگار ملکه گوگوریوع😂حالم ازش بهم میخوره

نیمه پر لیوان🤣مثبت اندیش کی بودی تو

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چند روز پیش شوهرم اینقدر سرم محکم زد زنگ زدم به مادرشوهرم گفتمفرداش رفتیم خونشون داشت با همسرم حرف م ...

الان شما با شوهرت دعوات بشه مثلا شوهرت رو چنگ بندازی بعد فرداش بری خونه مادرت 

مادرت چیکار میکنه باهات اخم میکنه ؟

نیمه پر لیوان🤣مثبت اندیش کی بودی تو

😁😁 لبریز شده خواهر

شانسو ببین رفته طلا خریده براش . حالا ما می‌زنیم همدیگرو لت و پار میکنیم ی گل نمیگیره واسم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

میگی لایک نکنید خودت لایک میکنی😡🔪😡🔪😁

چقدر آدم عجیب تو این تاپیکه  

من خیلی دیدم مادر شوهر طرف عروس بوده  حتی پسرشو دعوا کرده 

یعنی چی تو مدرسه بچت با کسی دعواش بشه  نگاه حق و نا حق نمیکنی چشم بسته طرف بچتو میگیری!!   نه عزیزم تو اینقدر بی منطقی  بقیه مثل تو نیستن 

😁😁 لبریز شده خواهرشانسو ببین رفته طلا خریده براش . حالا ما می‌زنیم همدیگرو لت و پار میکنیم ی گل نم ...

🤣🤣🤣🤣برا من میگه تو مقصری 🤦‍♀️

کلا مادر پدر طرف بچه خودشو میگیره تو دعوا چه پسر چه دختر چه به حق چه ناحقادم با سیاست جلو پدر مادر ک ...

نه مامان من اگه ازهمسرم دلخورباشم جلوش حرف بزنم ارومم میکنه میدونین ک اگ ی مادرمیتونه باحرف هم اروم کنه هم میتونه ی زندگیوبهم بزنه.مادرمن ارومم میکنه بااینکه شایدحق بامنه ولی بازم منواروم میکنه  تاب زندگیم دلگرم بشم میگه مردِ خسته ی کاره هزارچیزمیگه تااروم شم ولی مادرشوهرفقط میگ توبدی پسرم‌خوبه.نمیدونه بااین حرفش شایدپسرش پرروتربشه ی زندگی بهم بخوره شایدعروی لج کنه جداشه بره پی زندگیش بگه ایناک خوبیامونمیبینن.ودرضمن گفتم عزیزم بعد۸سال اولین بارشداونم خودش شروع کردبینمون وگرن تاحالانشده بود

آفرین مهم این کاش منم دعوا کنم مادرش طرفش بگیر ولی فرداش برام طلا بیار معذرت بخواد🤣

والا خواهر