2777
2789
عنوان

بچه ای که مستقل بار نیومده

70 بازدید | 8 پست

از بچگی تا نوجوانیش مستقل بار نیومده و وابسته هست

چجوری میتونه این مشکل رو رفع کنه؟اصلا میشه؟

اصلا وابسته بودن خوبه یا نه؟

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

وابسته بودن که افتضاحه. من این مشکل تورو داشتم. یه مدته میرم تراپی بهم گفت شیش سال زمان میبره تا درمان بشی و بجز تراپیست هیچکس نمیتونه کمکت کنه. حتما زودتر شروع کن

اختلال شخصیت وابسته یه نوع اختلال پیچیدس که کلی علائم داره

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

6ساللل؟ 😑ب کی وابسطه ای

عزیزم عادتی که توی بیست سال به وجود اومده، شیش سال دربرابرش زیاده؟؟؟؟؟  تو باید ببینی چندسال اون عادت رو داشتی به همون نسبت طول میکشه تا از بین بره. به خانوادم

خب اکثرا ایجورن ولی اره 6سال خیلیه

شیش سال برای درمان اصولی خیلی نیست

این چیزایی که شما میبینی خوب شده و فکر میکنی رفع شده، درواقع داره خودشو با یه اختلال دیگه نشون میده و فقط تبدیل به یه اختلال دیگه و جایگزین شده. شکلش عوض شده ولی خود به خود هیچ چیزی درمان و رفع نمیشه

من ی خواهر داشتم چن ماه پیش ازدواج کرد هر جا میرفتیم اون حرف میزدو... من بعد اون ک بازار میرفتم اصلا ...

نه نمیتونم بدون اونا بودن رو تصور کنم

مثلا الان کلی از دوستام که قبول شدن شهرای مختلف و رفتن خوابگاه تعریف که میکنن خیلی براشون عادیه

ولی من قبل کنکورم کلی استرس اینو داشتم که شهر دور بیفتم

و اگه دور شد نرم

الانم بار همون دوستام درباره اهدافشون باهم حرف می‌زنیم و میگن که یا میخان همونجا بمونن یا مهاجرت کنن من حس خفگی بهم دست میده

یجورایی هم میخام برنامه های این مدلی بچینم هم نمیخام از  خانوادم دور باشم

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

نه نمیتونم بدون اونا بودن رو تصور کنممثلا الان کلی از دوستام که قبول شدن شهرای مختلف و رفتن خوابگاه ...

برو دنبال ایندت بابا، مگه قراره دیگه نبینیشون زود ب زود بیا بهشون سر بزن، بعدشم اونجا اینقدر دورت شلوغ میشه و خوش میگذره ک زودی عادت میکنی