2777
2789
عنوان

به خاله همسرم گفتم

201 بازدید | 16 پست

راستش وام ازدواج شو لازم نداره 

ولی میخاد بگیره 

گف جاری ات گفته اگ نمیخای  من آشنا دارم میخرن ازت 

منم گفتم اگ میخای بفروشی ما میخریم ازت چرا بدی غریبه 

گف نه میخام نگه دارم برا خودم 

بنظرتون زشت گفتم؟

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مادرشوهرت بگو بهش بگه. به هر حال خواهر اونه

حالا خودم گفتم زشت شد؟

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

حالا که گفته نمیفروشه چه فرقی می‌کنه 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

یاد خارشوهرم افتادم

ی چیزی داد ب برادرشوهرم پولم نگرفت ..گفت واس خودت

برادرشوهرمم اومد داد ب ب ما ک من استفاده نمیکنن شما ببرید

خارشوهرم فهمید سری زنگ زد ب شوهرم که آره لازمش دارم بفرستین ...آخرشم گذاشت تو انباری خونش

میدونه که مفت میخرین روشم نمیشه بگه کمه ،میده غریبه که بیشتر گیرش بیاد رودربایسی نداشته باشه

ما گفتیم ۱۵۰ لون خانم گفته ۱۲۰  نمیدونم شاید معلم ریاضی تون بهتون گفته ۱۵۰ کمتره از ۱۲۰😐

حالا که گفته نمیفروشه چه فرقی می‌کنه

اون ک آره میگم من نباید میگفتم ما میخریم نکنه با خودش فکر بد کنه

ما گفتیم ۱۵۰ لون خانم گفته ۱۲۰ نمیدونم شاید معلم ریاضی تون بهتون گفته ۱۵۰ کمتره از ۱۲۰😐

شما تو عنوان قیمت زدین؟؟؟؟ فک کنم همینجوری گستاخانه پیشنهاد دادی که ردت کرده استاد

یاد خارشوهرم افتادمی چیزی داد ب برادرشوهرم پولم نگرفت ..گفت واس خودتبرادرشوهرمم اومد داد ب ب ما ک من ...

نه این خودش گف به جاری ات گفتم اگ بخوام بفروشم میدم به اینا (یعنی ما) ولی فک کنم میخاد از ۱۵۰  هم ازش گرون تر برداریم شوهرم میکه ۱۵۰ خوبه من میگم زیاده 

ولی خب گرون تر ک نمیخام قطفاذ

شما تو عنوان قیمت زدین؟؟؟؟ فک کنم همینجوری گستاخانه پیشنهاد دادی که ردت کرده استاد

باشه اصن تو خوب مهندس

وقتی اعصابت ضعیفه تاپیک نزن یاعلی

ای بابا به تو چه خب برو بیرون من یه سوال پرسیدم زدی جاده خاکی اصلا راجب قیمت سوالی نپرسیدم ک دایه مهربان تر از مادر شدی برو بیرون اصن نمیخام کامنت بزاری اه