2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر به درگاهش دعا کردم اصلا انگار نه انگار

منم فکر میکردم نمیشه

منم دعاهام مستجاب نمیشد

چندین بار خودکشی کردم

اما یهو ورق برگشت

منی که ۲۲ سال خوشی ندیدم یهویی دنیا برام گلستان شد

میشه بهت قول میدم

شاید بهترش هم بشه 

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
منم فکر میکردم نمیشهمنم دعاهام مستجاب نمیشدچندین بار خودکشی کردماما یهو ورق برگشتمنی که ۲۲ سال خوشی ...

خوش بحالتون عزیزم میشه برام دعا کنی سالهاست دعا میکنم میدونم اگه دعام اجابت نمیشه صددرصد تقسیر خودمه بیزحمت دعام کن

منم فکر میکردم نمیشهمنم دعاهام مستجاب نمیشدچندین بار خودکشی کردماما یهو ورق برگشتمنی که ۲۲ سال خوشی ...

من الان حاجت روایی میخوام نه وقتی که ذوق وشوق ندارم مگه چقدر میخوایم عمرکنیم ایناسال های جوونی ام هست داره میره 💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

خوش بحالتون عزیزم میشه برام دعا کنی سالهاست دعا میکنم میدونم اگه دعام اجابت نمیشه صددرصد تقسیر خودمه ...

حتما به روی چشم

فقط امید بخدا داشته باشین

من الان حاجت روایی میخوام نه وقتی که ذوق وشوق ندارم مگه چقدر میخوایم عمرکنیم ایناسال های جوونی ام هس ...

میفهمم

روزای خوش منم رفت

روزایی که باید شاد میبودم و از جوونیم لذت می‌بردم ولی نبردم و جام روی تخت بیمارستان بود و غمزده بودم

من میگفتم خوشی برای من یه رویاست و همیشه باید بدبختی بکشم ولی خدا نشونم داد که تو اون زمان که زجه میزدم همه رو نگه داشت و دقیقا تو بدترین اوضاعم در خوشی به روم باز شد

با اومدن همسرم زندگیم تغییر کرد و از جهنم نجات پیدا کردم

خلاصه که هیچوقت شب نمیمونه