2777
2789

امروز تو کلاس ب دوس دختر کسی ک عاشقش بودم نگاه میکردم حواسم نبود

بعد دختره منو دید منم نگاهمو گرفتم یه پوزخندی زد

الان اعصابم خرد شده چرا اینکارو کردم

دختره با خودش چی فکر میکنه

چون شده ک بارها دوس پسرش جلوی اون زل زده بود ب من

حتی یبار دختره میخواست از کلاس بره منتظر اون پسره بود 

پسره هم وایستاده بود منو نگاه می‌کرد سرآخرم دختره تنها رفت

اینم بگم اصن با پسره حرف نمیزنم

میگم نکنه فک کرده من ازش بدم میاد بخاطر پسره

هنوزم پسره بهت نگاه میکنم؟

اگر اره خیلی یه راست و مستقیم برین بهش 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

اگر دختره خیلی رفتارای زیادی نشون میده به اونم برین

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوزم پسره بهت نگاه میکنم؟اگر اره خیلی یه راست و مستقیم برین بهش

اره 

جلسه پیش ک واستاده بود قشنگ

دختره منتظرش موند دید این منو نگاه میکنه خودش تنهایی رف

خب چیکار کنم چی بگم بهش 

اوقات تلخی میشه درست نیس 

پسره قرارع ترم بعد بره

اره جلسه پیش ک واستاده بود قشنگدختره منتظرش موند دید این منو نگاه میکنه خودش تنهایی رفخب چیکار کنم چ ...

یا پیام بدم محترمانه برین بهش یا صاف برین دیگه نمی‌دونم

ولی اول محترمانه

یا تو روش بگو

بگو آقای فلانی دلیلی نمیبینم شما همینجوری به بنده زل زدین!چیز عجیبی دیدین که خودم یا اطرافیانم ندیدن؟؟؟

بعد اگر حرفی زد بگو به هر حال تذکر  خودمو دادم که سری بعدی به بنده زل نزنید 

کنار دوست دخترش بهش برین

😂😂😂😂نمیتونم ب هیچکدومشون برینم جفتشون خیلی سلیطنمخصوصا دختره

این آروما نصفشون زیر زمینه😂

تو میتونی 

به دوست دخترشم بگو چیزی تو خودت دیدی که ما ندیدیم؟که خودتو میگیری؟

روم نمیشه

😂🫠اسی بهت فحش میدما

این آروما نصفشون زیر زمینه😂تو میتونی به دوست دخترشم بگو چیزی تو خودت دیدی که ما ندیدیم؟که خودتو میگ ...

😂😂😂😂ببین بخدا دوس دخترش سلیطس خییلی 

اصن بادوستش اون دعوا کرده بخاطر همین پسره 

اصن عادتش بود دوس پسر بقیه رو میقاپید

😂😂😂میترسم خب چیکار منمپوزخند دختره ولی خیلی رو اعصابمهبنظرت چی از مغزش گذشته؟

پوزخند؟

یعنی این تو کف دوست ‌پسرمه ، از منم بدش میاد یا جاش گرفته یا به من حسادت میکنه

جز اینا چیزی نیست

پوزخند؟یعنی این تو کف دوست ‌پسرمه ، از منم بدش میاد یا جاش گرفته یا به من حسادت میکنهجز اینا چیزی نی ...

کاش بهش نگاه نمیکردم اصن حواسم نبود 

باز معلوم نیس ب اون پسره چی بگه