2777
2789

زناشون به کدبانویی ازشون یاد میشه؟

شوهرایی که همه چیز میخورن ایرادی به غذا نمیگیرن با همه غذایی اوکی هستن ...

زناشونم این فرصتو دارن که همه چیز یاد بگیرن با علاقه بپزن 

نه؟

من کلی غذا بلدم کلی چیزمیز بلدم انصافا آشپزیمم خوبه اما شوهرم همه چیز نمیخوره چیزای ساده دوست داره میگه برا خودت درست کن من نمیخورم اما خب نمیشه که 

مجبورم یا چلو گوشت بذارم یا عدس پلو یا مرغ یا چیزای ساده تکراری

مادر شوهرم تعریف میکرد میگفت رفتیم خونه فلانی چقدر کد بانو چقدر خوب آشپزی کرده بود ته چین فسنجون امبر جوجه ... چند نمونه دسر 

حس کردم به من میرسونه...

من همه اینا رو بلدم به خدا به بهترین شکل اما وقتی شوهرم نمیخوره چیکار کنم آخه .. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی میان خونت برای اونا درست کن برای شوهرت همون ساده همیشگی رو یه بار برای همیشه بهشون بگو به چه دلیل اینکارو کردی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

اتفاقا برعکس 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻