2777
2789
عنوان

قبول دارین شوهرایی که حسابی خوش خوراک و شکمو ان

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 80 پست

واقعا من درک نمیکنم یکی میگه من فلان غذا رو دوس ندارم یا با اکراه بخوره. متاسفانه یا خوشبختانه من همه چی میخورم همه چیم برام خوشمزه اس اشتهامم خیلی زیاده هرکی میشینه کنارم سر سفره اشتهاش باز میشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اینو نمیدونم ولی برادرشوهرم شدیدا خوش غذاست ، دست پخت جاریم افتضاحه یه سوپ نمیتونه بپزه این زن ، سوپ ...

آخ من به بهترین شکل ممکن غذا میپختم تا میدید میگفت خیلی زحمت کشیدی اما من دوست ندارم 

منم ذوقم کور شد دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورم از سادگی غذاهای ساده سیعنی همه چیز نمیخورهیه سری چیزا و طعمای خاصو فقط میخوره

خیلی بدغذاس مث منه 

منم یه لیست غذایی دارم همونارو فقط میپزم یا میخورم 

حالا تپله یا لاغر؟

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

من خودم حس میکنم دستپختم خوب نیست ولی شوهرم هرچی درست کنم با به به و چه چه میخوره الان دارم به این ف ...

احتمالا 😁👍😄

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

آخ من به بهترین شکل ممکن غذا میپختم تا میدید میگفت خیلی زحمت کشیدی اما من دوست ندارم منم ذوقم کور شد ...

منم اینطوریم ، من یه ماکارونی هایی میپختم که تو عمرم به خوشمزگی اون نخورده بودم انقدر گفت گوشیت نزن ، سویا بزن ، توش سیب زمینی سرخ شده بریز فلان کن و ...  منم دستپختم کلا یادم رفت الان ماه هاست ماکارونی نپختم چون میدونم بپزم شبیه غذای اماده سگ و گربه میشه 😑

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

از این مدل رعایت غذایی هاس که نمی خورم چون برا سلامتی بده؟ببین منم اوایل درست میکردم با اکراه و کم م ...

نه نه

مثلا از خیلی چیزا بدش میاد 

از خیلی طعم ها بدش میاد

هر ادویه ای نمیتونم بزنم‌ خیلی محدودم توی آشپزی

اما خب اونایی که دوس داره هم خیلی خوب میپزم اما محدودیت دارم

خیلی بدغذاس مث منه منم یه لیست غذایی دارم همونارو فقط میپزم یا میخورم حالا تپله یا لاغر؟

دقیقا شوهرمم یه لیست غذا داره تازه با کلی آب و تاب 

آب گوشت فقط گوشت و سیب زمینی داشته باشه

ماکارانی فقط سویا و پیاز

به گوشت چرخ شده اصلا اعتقادی نداره اصلا شامی کتلت اینا رو نمیخوره 

کلی محدودم تو غذا 

نسبتا تپل

دقیقا شوهرمم یه لیست غذا داره تازه با کلی آب و تاب آب گوشت فقط گوشت و سیب زمینی داشته باشهماکارانی ف ...

خب این ینی خانم خوبی داره و باب میلش میپزه براش

منم تپلم خیلیا میگن چون بدغذام باید لاغر باشم اما بدغذایی ک همه چی باب میلش باشه لاغر نمیشه عین منو شوهرت☺️☺️

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه