2777
2789
عنوان

من خیلی مغرور بودم

77 بازدید | 8 پست

الان طبق تاپیک قبلیم گفتم فهمیدم چقدر اشتباه کردم

همیشه مامانمو یه زن خونه دار می‌دیدم که هیچ چیزی نداره و هیچ وقت توی ذهنم نبود که یه روز مثل مامانم بشم ولی الان فهمیدم مادرا خیلی بارزشن اصلا همینکه همیشه غذا درست کنن همیشه خونه مرتب کنن همیشه مارو تحمل کنند خیلی خوبن دعا کنید مامانم منو ببخشه من از اینجا به تمام مادر ها عذر خواهی میکنم که راجب تون بد فکر میکردم شما ها خیلی خوبید... و توانایی های دارید که ما بچه ها تا زمانی که مثل خودتون نشیم نمی‌تونیم درک کنیم..دوستون دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک قبلم نه قبلش گفتم

خوب برو بوسش کن وازش بخواه که ببخشدت بگوغلط کردم ازدهنم دررفت

مطمئن باش میبخشه ولی به شرطی که کارتوتکرارنکنی 

واقعاوقتی بچه هاتو روی آدم وای میایستن حس خیلی بدی به آدم دست میده من خودم مادرم .

سعی کنین حرف گوش کن باشین  

خوب برو بوسش کن وازش بخواه که ببخشدت بگوغلط کردم ازدهنم دررفتمطمئن باش میبخشه ولی به شرطی که کارتوتک ...

باشه الان میرم مرسی عزیزم خیلی بدههه حس بدیه با اینکه خودم مادر نیستم