2777
2789

چند روز پیش یه جایی دیدمش تازه فهمیدم چقد خوشتیپ خوشکل و جذابه !!!...خیلی عجیب بود پارسال یه مفنگی بی پوله سطح پایین به نطرم میومد به هم زدم باهاش ..امسال یه مرد جذاب و تر و تمیز و سرحال بود !!!...چرا واقعا؟؟؟

از شکست عشقی بیرون اومده تصمیم بر عوض شدن خودش گرفته 😅

شانس نداریم خواهر 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسر من ادم خوبیه وقتی اوند خواستگاری واقعا شرایط مدنظر من رو داشت ولی من تیپش رو دوست نداشتم با دوستم مشورت کردم گفت تیپ که چیزی نیست منم تیپ شوهرمو دوست نداشتم طبق سلیقه خودم عوضش کردم منم همین کارو کردن الان نگاش میکنم میگم حیفش برا من 🤣🤣🤣🤣

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
رفتم معازه ش گفت تو واسه همیشه واسه منو خانوادم تموم شدی ...باور کن به حدی تغییر کرده بود که اصلا با ...

اگه قسمتت باشه خودش میاد سمتت اگرم نباشه غصه نخور انشاالله یه موقعیت عالی گیرت میاد

همسر من ادم خوبیه وقتی اوند خواستگاری واقعا شرایط مدنظر من رو داشت ولی من تیپش رو دوست نداشتم با دوس ...

اصلا نمیدونی چقدر خوب شده بود ...بقران پارسال یه ادم شلخته ی مفنگیه هیچی نداره درب و داغون میومد جلو چشمم ..اما امسال عجیب تعییر کرده بود 

اصلا نمیدونی چقدر خوب شده بود ...بقران پارسال یه ادم شلخته ی مفنگیه هیچی نداره درب و داغون میومد جلو ...

شاید چون به این دلیل ردش کردی به غرورش برخورده تصمیم گرفته عوض شه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ