من الان اول ۶ هستم باید بدم دکترمم حساس اجبارم هست
ببین حتما انجام بده خب، افرین گوش کن که خیالت راحت بشه، حتما سینه کبابی شام بخور یا سیته مرغ پخته کنارشم سالاد کاهویی چیزی بخور تا صبح قشنگ سیر نگهت میداره البته شب به موقع بخواب که تا صبح دلت ضعف نره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسم ازمایش و سرم میاد سکته میزنم درجا....الام تواقدامم بفکره اون ازمایش اینام 🥲طبیعی خیلی بده؟؟؟
ن بد تیست بعدش انقده سبک میشی و راحت خودت کارای خودتو بچتو میکنی که میگی چه خوب طبیعی رفتم اونایی که سزارین میشن بندگان خدا الکی مبگیم خوبیم به زوره پمپ دردو دارو ولی اونا اول هیچی ممیفهمن بعدش که بچه میاد تازه درداسون شرو میشه خوبی طبیعی اینه با اومدن بچه دردا میره با حوصله و راحتی میتونی به بچت شیر بدی بغلش کنی
منم ادم استرسی بودم خوب نیست به بچه منتقل میشه چون هورمون کورتیزول وارد خون بشه از جفت رد میشهمن که ...
وای الهی🥲🥲عزیزدلم اولین بارداریته؟ایشالاه ک نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت..کم مونده دیگ بیشتر راهو اومدی...من ارزومه بی بی چک مثبت رو ببینم و ذوق کنم بیام بیرون ازخوشحالی گریه کنم بعددب شوهرم بگم هیییی😔واس منم دعا کنم گلم.