2777
2789

صدالبته فیلیپس

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون فلیپس دارین؟؟

نه خیلی دوست داشتم بخرم متاسفانه بودجه شو نداشتم اما خیلی تحقیق کردم فیلیپس اصل و بوش بهترینن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

خودتون فلیپس دارین؟ راضی هستین؟

اره عزیزم هم مکشش خیلی خوبه هم صدا نداره هم گرد و خاک و همچی و تمیز میکنه

ولی ممکنه اگر بعد ها خراب بشه قطعاتش گیر نیاد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
خودتون دوو دارین؟ راضی هستین؟؟

خودم اول پارس خزر خریدم اصلا مکش نداره بعد پاناسونیک مامانم داره اونم مکش نداره ولی خواهرم دوو داره عالیه قدرت مکش و جنسش عالیه البته اگه گیرت بیاد چون بابان میخاست واسه منم بخره نبود حالا شما از نمایندگیش سوال کن گیرت بیاد عالیه

🌈💙 Martia 💙 🌈

اره عزیزم هم مکشش خیلی خوبه هم صدا نداره هم گرد و خاک و همچی و تمیز میکنهولی ممکنه اگر بعد ها خراب ب ...

این مدلشو دارین که درجه ی قدرتش، یه رولر نارنجیه؟  مدل۸۰۲۲ عه؟   دیروز مغازه دار واسم فلیپسی ک در اورد اینجوری بود