2777
2789
عنوان

شکایت از همسر

148 بازدید | 15 پست

میشه راهنمایی کنید 

همسرم تازگیا یه بیشعوری شده که میگم قربون گاو روز به روز بدتر میشه 

دیشب خونه یکی از دوستاش دعوت بودیم اومدن پاسور بازیکنن قبلا بازی کردن من گفتم بلد نیستم همه دوستش هم خانمش با مهربونی و حوصله توضیح دادن ولی همسرم با تحقیر و توهین مدام میگفت بلد نیست وای چرا این کارت و انداختی وای چرا اینکار و کردی که اشکم و دراورد دوستشم مدام میگفت چرا اینکار میکنی بنده خدا اولین باره داره بازی میکنه گذشت تا دیشب گفتم من بلد نیستم گفتن نه میگیم چکار کنی باز اشتباه کردم توهین و تحقیر های همسرم شروع شد به جای رسید داد زد و بهم گفت نفهم این نمیفهمه حالیش نیست 

.... طوری شد که دوستش دعواش کرد مردم از دیشب تا الان بغض ولم نمیکنه خیلی زشت شدم جلوشون کلا انگار نابود شدم از صبی هیچی نخوردم😔میخوام برای یکبارم شده بشونمش سرجاش تروخدا بگین بنظرتون برم شکایت کنم به جرم توهین؟؟؟بچه دارم وهیچ پشتوانه ای ندارم جدا بشم فقط باید بفهمه الکی داد زدن سر کسی چه عواقبی داره شهر هرت نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم های جوگیر خیلی سریع خودشون رو نشون میدن قبل از اینکه ازدواج کنی یا بچه دار بشی از این رفتار ها ن ...

نه والا یکسالم نامزد بودیم 

تا یکسالگی دخترم خوب بود مرد تر ازین حرفا بود الان دوساله گوساله ای شده نمونه اش نیست یه بیشعور کم عقل اصلا اینطوری نبود هرچی حرف صحبت با خوبی با دعوا درست نمیشه که نمیشه چه مرگشه خدامیدونه