2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا شوهر من یکبار گفتم نواربهداشتی واسم بگیر نگرفت میگه روم نمیشه لباس خواب که اگه اعدامشم بکنن نمی ...

😂نه من شوهرم خوشش میاد از این لباس خواب و اینا ۸۰ درصد مواقع هم میگه با سلیقه من لباس زیر بخر یعنی برم بخرم باید عکس بفرستم واسش

اول برد یه رستوران غذا خوردیم بعد یه باکس گل و کیو. 

بعدشم اومدیم خونه یه نیم ست طلا داد.

بعدم صبح و صدای آلارم گوشی اومد و پاشدم بچه رو رسوندم مدرسه🤪🤪🤪🤪🤪

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
ای وای چرا

قضیش طولانیه

با خواهرشوهرم قهر بودیم اونم اونجا بود من سلام ندادم

روز قبلش جایی دیده بودمشون و شوهرش جواب سلام منو نداده بود ولی به شوهرم سلام داد

منم دلخور بودم به خواهرشوهرم سلام ندادم.بعد پدرشوهرم گفت به فلانی سلام ندادیا منم گفتم میدونم 

خلاصه که حرف نزدیم اونام رفتنی همشون با شوهرم خدافظی کردن شوهزمم دست داد و رفتن ولی به من نه

از دوروز پیش تاحالا شوهرم میخواست زنگ بزنه به شوهرخواهرش بگه وقتی زن من و تو مشکل دارن تو نباید خودتو بندازی وسط و جواب سلام زن منو ندی .اما هنوز نزده

منم ناراحتیم از شوهرم به خاطر اینه که چرا وقتی شوهراون جواب سلام منو نمیده بعد این باهاش دست میده