2777
2789

من دارم دیوونه میشم از شدت ریزش مو از وقتی اینطوری شدم موعامم نازك و چرب شده هرسری دارم فقط الکی شامپو میگیرمو تونیك هیچی جواب نداده

شمااا از چیزی نتیجه گرفتید

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

منم جواب نگرفتم موهام نصف شده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهت قزص داد دکتر

به من  بهترین قرصی که حواب داد اگه اشتباه نکتم دیان بود همون ضد لارداریه ولی چون ضرر داره استعاده نمیکم

به جاش اسپیرنولاکتون و فیناید میخورم

۸ ساله تقریبا

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
منم جواب نگرفتم موهام نصف شده

دکتر هم میری؟!

چرا اخه هیچی نیست جواب بده من اصلا دیگه نمیتونمم موهامو ببندم از بس کمه🥲🥲🥲🥲🥲

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
بهت قزص داد دکتربه من بهترین قرصی که حواب داد اگه اشتباه نکتم دیان بود همون ضد لارداریه ولی چون ضرر ...

منم اسپیرونولاکتون خوردنی ریزش مو و موهای زائدم کمتر میشه ولی شنیدم بیشتر از سه ماه نباید خورد

شما ۸ ساله مداوم میخورین؟تحت نظر پزشک؟

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
همدردیم🥲

اعتماد بنفسم دیگه نابوده باین موها 

نمیدونم چی کار کنم واقعا دکتر همم میری؟؟؟

جلوی سرم کامل خلوت شده اونم دقیقن جلوی سرم که کاملا تو دیده فک کنم یکی از دلایلی که تاحالا پیشنهاد نداده کسی بهم موهامه😭😭😭

ولی باهاش کنار اومدم میشینم ی سری اوقات میخندم دیووونه شدم دیگه🤣

منم اسپیرونولاکتون خوردنی ریزش مو و موهای زائدم کمتر میشه ولی شنیدم بیشتر از سه ماه نباید خوردشما ۸ ...

بله تحت نظر فوق تخصص غددم 

بدنم به اون دوز عادت کرده دیگه

بیشتر میخورم واکنش میده

سه ماه ی بار سونو سینه و شکمی انجام میدم

بهت قزص داد دکتربه من بهترین قرصی که حواب داد اگه اشتباه نکتم دیان بود همون ضد لارداریه ولی چون ضرر ...

منم اسپیرونولاکتون دارم یمدت میخورم یمدت نه واقعا این قرصا بدرد نمیخوره خصوصا ضد بارداریاش من به یکی دوتا از قرصا بشدت واکنش نشون داد بدنم دیگه نخوردم از همین ضدبارداری اینا بود 

الان برای ریزش مو چطوری قرص میخوری فقط اسپیرو؟ قبل از عادت ماهانه مصرف میکنی

اعتماد بنفسم دیگه نابوده باین موها نمیدونم چی کار کنم واقعا دکتر همم میری؟؟؟

من بعد عید عروسیمه میترسم یه شنیون درست حسابی نتونم بزنم

از یه طرفم مامانم هی دعوا میکنه که کل خونه رو مو برداشته

ویتامین خوردنی خوب میشه قطع میکنه دوباره همون آش و همون کاسه

تازه ویتامینم موی زائدو زیاد میکنه

اسپیرونولاکتون میخوردم خیلی بهتر بود ولی اونم میگن بیشتر از سه ماه نباید بخوری

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

منم موهام خیلی میریزه 

ولی الان نسبت به قبل کمتر شده 

قرص بیوتین یا زینک میخورم

حنا میزارم و یه روز در میون حموم میرم چون پلی کیستیک باعث میشه که کف سر چرب بشه و باید چربی کف سر رو کنترل کنیم 

من ماینوکسیدیل و قرص فیتو و هیر فیلر... یکمی محدود جلو موهام بهتر شده

من مکمل اینام دارم اصلا جواب نبست تازه حس میکنما بیشترم میریزه🥲🥲🥲