2777
2789
عنوان

بنظرتون زن داداش ها (چ خودمون ک زن داداشیم چ زنداداشمون)

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همونطور که دوست ندارم برادرم از زندگی خانومش و بچه اش بزنه با این شرایط اقتصادی واسه من عیدی بیاره ترجیحم هم همینه که واسه خواهر شوهر عزیز عیدی نمیدم ولی به مناسبت خونه خریدن و بچه اینا هدیه ی خوب میدم 

هم من عیدی میبرم برای خواهر شوهرم چون انتظار داره بالاخره از داداشش هم داداشم میاره برای من این پوله ...

تو برای زنخداداش میری؟

یا خواهر شوهر برای شما میاره؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

ما رسم داریم عیدی برا خواهرشوهر میبریم و باید جاش ی چیزی بذاره ولی نمیذاره و فک میکنه وظیفه ماس

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
به خواهر شوهرم بردمزنداداشم هم به من آوردبعد منم به برادرزاده و زنداداشم پول دارم خواهر شوهرم هم به ...

اگه خواهر شوهرت نمی‌داد باز میبردی؟

بایدی وجود نداره ولی اگه ادم توان مالیشو داشته باشه ببره کار خوبی کرده من وقتی مجرد بودم داییهام عمو ...

مامانت ب اونا نمیداد

رسم که نیست و نبایدم بشه ولی برای خواهر شوهرم گاهی یه چیزایی میخرم گاهی هم میبرمش کافه یا دریا و.. اتفاقا یه عروسک خرگوشم براش خریدم گذاشتم کمد چند روز دیگه تولدشه بهش بدم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇