2777
2789
عنوان

مردم چقد گدا شدن خدای من

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 42 پست
چرا به خودم نگفت هم شماره داره هم ادرس مادر بزرگم زنگ زد آنقدر خجالت کشیدم آدم انقد گدا

به مادربزرگت بگو همیشه اضافه تر بهش پول میدی

دیگه یه هزاری هم بیشتر بهش نده اصلا میتونی بهش زنگ بزنی بگو پول های اضافه ای که بهت دادم رو برگردون.

اگر هنوز پونزده تومن رو ندادی بگو فلانی من قبلا جلو جلو تیکه تیکه پرداخت کردم در قالب پول اضافه.

مردیکه بی چشم و رو. گدا صفت. پول اضافه دادی هار شده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینم کم مونده برمبا آدم گدا حرف بزنم

پس چطور پولشو میخوای براش واریز کنی 

باید براش فیش بفرستی و اعلام کنی که واریز کردی 

فردا به بقال سر کوچه هم نگه دیگه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مگه هزینه پست رو به اداره پست نمیدین ؟هزینه پست رو که مستقیم به پستچی نمیدن

اون روز طبق معمول دستگاهش مشکل داشت

یه ساعت امتحان کرد نشد

بعد گفت من پرداخت میکنم

گفتم باشه من هزینه اش بهتون میدم

پس چطور پولشو میخوای براش واریز کنی باید براش فیش بفرستی و اعلام کنی که واریز کردی فردا به بقال سر ک ...

تازه گدای بی شرف به مادر بزرگم گفته بود ۲۰ تومن 

در حالی که ۱۵ بود 

منم زدم تو سرش

یه نفر به یه گدا هر روز یه مقدار مشخص میداده یه هفته نبوده بعد یه هفته اومده گداهه گفته پول یه هفته رو بهم بدهکاری 

خوبی بیجا کنی طلبکار میشن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀