2777
2789

اگه دیدین تعریف کنید

لطفا

برعکسشم بوده بگید باز

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

زندگی همینه دیگه بد و خوب و سخت و آسون تلخ و شیرین با همه دیگه . بچه ای که به دنیا میاد شیرینه ولی مادر 9 ماه اذیت شده . غذایی که میپزی خوش مزه میشه حرارت دیگه زمان گذشته تا پخته شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی همینه دیگه بد و خوب و سخت و آسون تلخ و شیرین با همه دیگه . بچه ای که به دنیا میاد شیرینه ولی م ...

ن عزیزم چهار ساله دست به هرکاری میزنم تهش میشه شکست انگار نحس شدم مثل گربه سیاه

همه میگن دعع داری باطل کن

به نظر من خوش شانس یا بد شانس وجود نداره هر اتفاقی ک می افته چه خوب چه بد همش خواست خدا بوده تا اینک ...

ن عزیزم چهار ساله دست به هرکاری میزنم تهش میشه شکست انگار نحس شدم مثل گربه سیاه

همه میگن دعا داری باطل کن

ن عزیزم چهار ساله دست به هرکاری میزنم تهش میشه شکست انگار نحس شدم مثل گربه سیاههمه میگن دعع داری باط ...

ذهنتو سمت اینا نبر شاید اشتباه شروع شده شاید خطا داشته شما ندیدی . تا یه چیزی میشه میگن دعا و جادو کی گفته ؟ مگه قراره همه چی به نتیجه برسه؟

ذهنتو سمت اینا نبر شاید اشتباه شروع شده شاید خطا داشته شما ندیدی . تا یه چیزی میشه میگن دعا و جادو ک ...

مادرم که دیگه اشتباه نمیکمه بیست سال بزرگم کرده خداشاهده من از جون مایه گزاشتم

روزی یک صفحه قرآن بخون هر روز صبح

قدیم میخوندم تهش باز شکست خوردم و بدبیاری اوردم

همزمان با اذان صبح واسه نذرم میخوندم

یادش بخیر