2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 18327 بازدید | 1459 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد برای تعجیل فرج دعا کنید که آن گشایش است برای شما

سلام خوش آمدین 🌹 

بله دقیقا در واقع گشایش امور خود ماست 

و این که با فرج حضرت رفع هم و غم از قاطبه ی مسلمانان و ستمدیده ها در کل جهان هست .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن ...

ممنونم ازتون😍

منم برای شما حمد خوندم

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

سلام خوش آمدین 🌹 بله دقیقا در واقع گشایش امور خود ماست و این که با فرج حضرت رفع هم و غم از قاطبه ی ...

سلام ، فدات 🌹

بله درسته انشاالله فرج امام زمان نزدیک است 

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱به نیابت از شما هدیه به آقااللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَج ...

ممنون عزیزم دعای خیر اقا پشت زندگیتون همیشه❤️❤️❤️

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴