2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 18379 بازدید | 1463 پست
﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ و ...

الهم عجل لولیک فرج 🌷🍃

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱🌺

الهم صلی علی فاطمه و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِر المُستَودَع فیها بِعَدَد ما اَحاطَ بِهی عِلمُک 🌿🌸

یا کاشِف الکَرب عن وَجهِه حسین اِکشِف کَربی به حَق اخیکَ الحسین☘️🦋

﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ و ...

ممنونم از لطفتون انشاءالله که لایق باشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج 

انشاءالله 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهم عجل لولیک فرج 🌷🍃

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱🌺

الهم صلی علی فاطمه و اَبیها و بَعلها و بَنیها و سِر المُستَودَع فیها بِعَدَد ما اَحاطَ بِهی عِلمُک

ممنونم از لطفتون انشاءالله که لایق باشیماللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج اللهم صل علی م ...

قطعا که لایقین عزیز

التماس دعا

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
سلام ممنون از دعوتتون ایشالا حاجت روا بشین

قربانت عزیزم 

منم التماس دعا دارم 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
من تا فردا 313 مرتبه ذکر رو میگمممنون از این که منو تگ کردینحیلی خیلی التماس دعا دارم 🫂

قبول باشه عزیزم 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 🌺 

میشه منم دعا کنین توروخدا

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

به نیابت از شما هدیه به آقا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
قربون شما عزیزم وظیفه بود.الهی عاقبت بخیر باشین زیر سایه ی امام زمان عج. حضرت دعاگوتون باشن. خیلی م ...

کاری نکردم عزیزم ❤️

ان شالله‌ در پناه آقا امام زمان عج باشید 🤲

#‍ یاصاحب الزمان ادرکنی 313

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼