2777
2789
عنوان

یه ارایشگاه رفتم ابرومو‌ بردن

100 بازدید | 4 پست

مادربزرگ شوهرم از زیارت میاد همه رفتن یه شهر دیگه دنبالش شوهرمم با من حرف نمیزنه اونم رفته یه به من نگفت میای یا نه 

یکی دیروز مهمونیه خونشون منم گفتم تا بچه ها تا از مدرسه میان برم یه اصلاح و برگردم 

کلید هم دادم بهشون 

با آژانس بانوان رفتم داشتم میومدم یهو دیدم شوهرم پیام داده فحش و اینا که چرا رفتی ارایشگاه مگه عروسی می‌رن از اونور مادرشوهرم زنگ زده بچه هات کجان  

نگو بچه ها داشتن رفتن مغازه ی باباشون دوکوچه اونور تر 

حالا جاریم رفته یک و خرده ای مژه و لیفت و ناخن و … 

من یه اصلاح رفتم کل شهر فهمیدن حس مرگ دارم حالم حتی از بچه هام بهم میخوره می‌خواد بمیرم فقط

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ب نظرم اهمیت بدی دخالتا بیشتر

اعصابم خرده دارم دیوونه میشم 

مردم هر هفته می‌رن ارایشگاه میلیون میلیون خرج می‌کنن من ماهی یبار می‌رم انگار رفتم ول گشتم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعصابم خرده دارم دیوونه میشم مردم هر هفته می‌رن ارایشگاه میلیون میلیون خرج می‌کنن من ماهی یبار می‌رم ...

واقعا منم هستم ولی سعی کن بتونی تعقیر بدی شوهرتو

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀