2777
2789
عنوان

تا حالا تخم مرغ خامو تو آب جوش شکوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 58 پست
تا حالا اشکنه درست کردی ؟؟همون که شیخ میگفت بخورید سیر بشید مرغ و گوشت نخوریدتوش تخم مرغ میندازن دیگ ...

فاطمه خانم هیچی بلد نیست بجز اشکنه 

هرچی به دستش میرسه میشکنه 

وای به روزی که مهمون داره 

مرغ و فسنجون و بادمجون داره

یادش بخیر بچه بودیم میخوندیم 😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه یه بارم تخم مرغ رو شکوندم ریختم تو مشنبا فریزر بعد گره اش زدم انداختم تو آب جوش 

بعد به این نظر رسیدم تخم مرغ در هر حالتی پخته میشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
تخم مرغ هم بزنین بریزن تو پلاستیک بعد اب پز شهخودم امتحان نکردم ولی باحاله

داری سعی میکنی با کمی تغییر اکتشافمو مال خودت کنی؟

هرگز 

من به جدال با تاریکی میروم و روشنایی را در مشت میگیرم

حقایق آشکار می شوند

بهش میگن پوچد اگ یا همون تخم مرغ پوچد شده

این اسمم خودم گذاشتم

اول کشف کردم

بعد در ابعاد زمان و مکان به گذشته سفر کردم و این اسمو براش گذاشتم

تا شما الان بیای اینو بگی

و منم با کرمچاله آشنات کنم

داری سعی میکنی با کمی تغییر اکتشافمو مال خودت کنی؟هرگز من به جدال با تاریکی میروم و روشنایی را در مش ...

فیلسوفی که درصدد آفرینش جهان بنا بر تصور خویش است می خواهد همه به فلسفه اش ایمان بیاورند و این، همان روا داشتن استبداد بر دیگران است.

شما مخترع زورگویی هستین

ما که هزارتا اختراع داریم این یکیش کم بشه چیزی نمیشه برای شما😂😂😂

بخند   
تازه یه بارم تخم مرغ رو شکوندم ریختم تو مشنبا فریزر بعد گره اش زدم انداختم تو آب جوش بعد به این نظر ...

اون که همون حالت پوستو داره دیگه

ولی اینکه مایع وارد مایع شه بشه جامدو من کشف کردم

و الهام گرفته از سنگ های آذرین بود

چه ناز منم میخوام😂❤️

بدو برو درست کن من پسرم تازه دوساله بود اینجوری بهش تخم مرغ میدادم😍

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک