2777
2789
عنوان

معلمم و یکی از اقوام مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 52 پست
روابطمو کمرنگ کردم ولی خب جفتمون تویه مراسم شرکت کرده بودیم ومتاسفانه دیدمش اونجا

کلاً آدم هایی که به کار دیگران کار دارند و کنجکاوی می کنند یا اظهار نظرهای تخریب کننده دارند، روان رنجورند و شخصیت سالم ندارند. در درون خودشان کاستی هایی دارند و به جای پرداختن به اونها به تخریب و تضعیف دیگران می پردازند. از این افراد باید دوری کرد. 

قبولی در آموزش و پرورش مبارکت باشه. من دبیر بازنشسته آموزش و پرورش هستم.

اینم حرفیهاولین باره از حرف یه خانم چادری خوشم اومد

ای خواهر😅خانم چادری هم یه خانمیه مثل بقیه

ما تو سایت تو تاپیک ترک غیبت، درباره اینجور موقعیتهایی که استارتر گفتند و واکنش درست خیلی بررسی کردیم که چیکار کنیم تبدیل به غیبت و کینه و اینها نشه. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم؟میشه یکم راهنمایی کنید چو واقعا نمیدونم و بلدنیستم

استارتر عزیز

خودتون میگید اخلاقش اینطوره

پس آنچنان نمیشه عوضش کرد

اما یه کاری هست تو اکثر مواقع جواب میده، هم کل کل و بحث کردن نیست و شخصیت خودتون حفظ میشه هم جواب میده ان شاالله

وقتی چنین حرفهایی زد، چند ثانیه بهش خیره نگاه کنید و سکوت کنید. نمیگم با خشم نگاه کنید ها نه، عمیق و خیره نگاهش کنید و سکوت مطلق. اینو امتحان کنید میبینید طرف مقابل میره تو فکر، چون شما واکنشی جز سکوت و نگاه نداشتید با خودش میگه من حرف بدی زدم؟(با اینکه به شما پشیمونیشو بروز نمیده اون لحظه اما با گذشت زمان تو رفتارش اینو میبینید)

یعنی حتی شما به طرف مقابل هم این کمکو میکنید که به بی ملاحظه بودن خودش پی ببره.

تو بقیه زمانها هم از مسائل شخصی خودتون براش تعریف نکنید، درباره مسائل عمومی صحبت کنید

امیرالمومنین(ع): «با سکوت بسیار، وقار انسان بیشتر میشود»

من میگم این حدیث مولا رو مثل بقیه احادیث باید با طلا نوشت

کسی که یک مدت بهش عمل کنه میبینه چقدر اقتدار بخشه و دوری از گناه زبانی داره و حتی نجات بخش برای خودمون و طرف مقابل.

این کار رو من امتحان کردم، مثلا یکبار یه نفر که خیلی با زبونش اذیتم کرد با این کار اونقدر پشیمون شد که حتی اومد عذر خواهی هم کرد.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نیازی نیست چیزی بگی اون خودش در حال سوزشه. منم پرستارم دخترای فامیل خودشون هیچی نشدن بعد میان به من میگن وااااااااااای تو چجوری همچین شغل کثیفی انتخاب کردی. 😂😂

تو ام بگو باشه قبول شو ولی نرو از حسودیت داری میترکی فکر میکنی منو کوچیک میکنی ولی داری خودتو پست و بی ارزش میکنه حسود کچل بدبخت

احمقن به خدا من آرزومه قبول بشم ۳ ساله قبول نمیشم میشه بگی چه منابعی خوندی؟🙏🏻

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
نیازی نیست چیزی بگی اون خودش در حال سوزشه. منم پرستارم دخترای فامیل خودشون هیچی نشدن بعد میان به من ...

منم امسال پرستاری قبول شدم چون راهش دور بود و پردیس دولتی بود نشستم پشت یه سال دیگه تلاش کنم ببینم خدا چی میخواد 

یکی از خانومای فامیل که پسرش همسن منه و حتی نتونست نهاییاشو پاس کنه برگشت با دهن کجی به مامانم گفت این همه خودشو حبس کرد تو اتاق تهشم پرستاری؟ امسال بشینه پشت صد در صد شوهرش میدین://// 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم