2777
2789

هیچ وقت حتی بی دلیل طی سال کاری نمکینه ؟ مثلا شوهر من طی سال هدیه طلا لباس اینا میخره بی دلیل کیک و شام رفتن بیرون و اینا ولی میگه واقعا توی مناسبت ها و توی یه روز خاص از من توقع نداشته باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلخوشی آدم به کادوهایی که میگیره نیست به اخلاق خوش و وفاداری و کمک حال بودن  همسر هست.که اگه اخلاقم نداره و هیچکدوم از اینایی که گفتم تو وجودش نیست اگه صدتا کادو هم بگیری باز برات دلچسب نخواهد بود

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

هیچ وقت حتی بی دلیل طی سال کاری نمکینه ؟ مثلا شوهر من طی سال هدیه طلا لباس اینا میخره بی دلیل کیک و ...

وا خب همون کارارو تو مناسبت ها انجام بده 

بیشتر تو یاد میمونه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
زورکی؟

نه بایه لحن مهربون بگو بگو دوست دارم روز زن بیینم چکار میکنی 

من خودم‌تمام مناسبتا همیشه یاداوری میکنم مثلا‌میگم حواست هست روز زن نزدیکه اوایل میگفتم ولی الان دیگه خودش تمام مناسبتا یادش هست حتی سالگرد اشناییمون

وا خب همون کارارو تو مناسبت ها انجام بده بیشتر تو یاد میمونه

میگه یادم میره . راستم میگه خیلی سرش شلوغه و خیلی درگیری ذهنی داره. من واقعا برام مهم نیست حتما مثلا روزمادر کیک و کادو بگیره

😂😂😂

والا شوهر من همیشه تا نزدیک یه مناسبتیه میگه پول ندارم ولی همیشه اون موقع دست پر میاد خونه منم میگم تو که گفتی پول ندارم همیشه میگه هنوزم میگم بعد من اوایل ازدواجم فکر میکردم میگه پول ندارم نمیخره ولی الان میدونم هر جوری شده میخره خودمو ناراحت نمیکنم😂فقط میخواد منو اذیت کنه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40