2777
2789
عنوان

جواب شوهرم ب مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدی نمیکنم ولی دیگه خوبی هم نمیکنم چون از خوبی نتبجه ای ندیدم

ی حدیث خوندم می‌گفت قبل از اینک ب کسی خوبی کنی اون خوبی رو خدا تو دلت میندازه...پس بخاطر خدا خوبی میکنم و منتظر جوابم نمیمونم چون خدا تو زندگیم داره بهم لطف میکنه

دقیقا🥲منم تجربه تو رو داشتم دیگه یه کاری میکنه آدم دلش نمیاد دیگه براش خوبی کنه چون میدونه به چشم ن ...

من برام اهمیتی نداره ک ب چشم بیام اتفاقا عمدا میکنم ک شوهرم ببینه مادرش مشکل داره  

من اونروز برای مادرشوهرم یه کرم ضدآفتاب و کرم آبرسان خریدم بهش دادم

فقط یه ممنون زوری گفت

ولی وقتی پسرش اومد همچین از شوهرم تشکر میکرد😳

حالا همسرم اصلا در جریان نبود

گفت من نمیدونستم دست خانومم درد نکنه

ولی مادرشوهرم بازم خیلی خشک بود باهام🫤

واقعا دستتو ببری تو عسلم بهشون بدی گاز میگیرن

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

از کجا چطور فهمید ...همیشه احترام میزارم و جوابی نمیدم چون نمیخوام برداشت بدی از حرفام بشه کلا تو ...

حس ها خیلی راحت منتقل میشن ، حالا ادما با درجات مختلف اونو دریافت میکنن ، بعضیا ضعیف و دیر ، بعضیا قوی و زود حس واقعی طرف رو میفهمن ، حتی از چشمها میفهمن واقعیه از ته دله یا نه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مادرشوهرت از جوابی که داد این بوده که با پول تو این کارارو کرده. خندیده گفته...

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

بله واقعا،  نمیدونم چرا حاضر نیستن ک عروس رو از خود بدونن... 

منم بارهااا بهم ثابت شده، ک اگر حتی ب حرف خودش هم بکنم ولی چون اون کار رو من انجام دادم باز میگه نه و برعکس میگه، چرا چون من عروسم

اگر ی روزی عروس داشتم مادرشوهر خوبی میشم خدا کنه اون عروس خوبی باشه برام🥺

نه دیگه تو خوب باشی اون میشه هفت خط عالم...اصلا کلا تو رابطه عروس و مادرشوهر نمیدونم جریان چیه همیشه باید یه طرف توزرد از آب دربیاد

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مادر شوهرم سوغاتی برای شوهرم ی لبای ۲تومنی گرفته بود از ی فروشگاهه خیلی خوب و مطرحب منم از دست فروشی ...

برا منم پیش اومد یبار برام ی لباس خرید بسیار زشت آخه اصلا من اون سبکی نمیپوشم ولی مطمعنم عمدی بود منم اون لباس گرفتم ازش تشکر کردم یبار بهم گفت چرا اونو نمی‌پوشی با لبخند و محترمانه گفتم من اون سبک لباس رو نمیپسندم اونم هیچی نگفت رفت برام ی لباس خرید افتضاحححححححح حتی شوهرم می‌گفت این چیهههه  

همیشه همینم سکوت میکنم و ی لبخند رو لبم هست ....مثلا من ی دختر دارم دوستام کلی براش خرید میکنن بعد ب ...

چ خوب که جواب نمیدی ...

منم دلم میخاد اینجوری باشم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘