رشتم حسابداریه چه ازمون استخدامیایی میتونم شرکت کنم ؟؟
معدل کارشناسی مهمه یا ن فقط پاس کردنش مهمه؟
کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بستگی داره چه ارگان هایی تو اون سال بخوان ولی اکثر ارگان ها حسابداری و شاخه های مدیریت و میگیرنمعدل ...
ممنون عزیزدلم
کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
استخدامی ها که میاد چک رشته میخواد یا نه شرط معدل هم همون جا میزده
♥️
سلام عزیزم شما میتونید استخدام بانک یا شرکت های صنعتی مثل نفت و گاز و پتروشیمی ، سازمان های مختلف و ...
ممنون عزیزدلم