2777
2789
عنوان

خانومای تحصیل کرده بیاین لطفا

69 بازدید | 6 پست

رشتم حسابداریه چه ازمون استخدامیایی میتونم شرکت کنم ؟؟ 

معدل کارشناسی مهمه یا ن فقط پاس کردنش مهمه؟

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بستگی داره چه ارگان هایی تو اون سال بخوان 

ولی اکثر ارگان ها حسابداری و شاخه های مدیریت و میگیرن

معدل کل لیسانس هم نباید زیر ۱۴ باشه

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره چه ارگان هایی تو اون سال بخوان ولی اکثر ارگان ها حسابداری و شاخه های مدیریت و میگیرنمعدل ...

ممنون عزیزدلم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

سلام عزیزم شما می‌تونید استخدام بانک یا شرکت های صنعتی مثل نفت و گاز و پتروشیمی ، سازمان های مختلف و تقریبا اکثر جاها رو شرکت کنید

معدل برای استخدامی بانک مهمه که بالای ۱۶ یا ۱۷ باشه برای پتروشیمی و پالایشگاه ها بالای ۱۴ یا ۱۵ هم اوکیه

استخدامی ها که میاد چک رشته میخواد یا نه شرط معدل هم همون جا می‌زده

♥️

سلام عزیزم شما می‌تونید استخدام بانک یا شرکت های صنعتی مثل نفت و گاز و پتروشیمی ، سازمان های مختلف و ...

ممنون عزیزدلم