2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحالتونتهران با این شاخص فقط ابتداییاخه یعنی چی واقعا؟؟؟؟!!!

اگه همه ش تعطیل کنن از کجا نون بیاریم بخوریم بخش خصوصی مثل دولتی نیست که حقوقشون سرجاشونه ما که نیمه دولتی هستیم حقوقمون بخش خصوصی میده هر تعطیلی که بشه از حقوقمون کسر میشه

والله چی بگم نمیشه تهران پایتخت تعطیل واقعا مردم عقب میندازه باتوم حجم کارمردم

خب مدارس رو تعطیل کنن حداقل

سلامتیمون که مهم تره

شاخص 200 یعنی داریم سم تنفس میکنیم

من منظورم مدارس بود

اگه مقاطع بالاتر تعطیل کنن ادارات و بانک ها هم تعطیل میشن دیگه فقط ابتدایی و پیش دبستانی رو تعطیل کردن میگن حساس ترن ولی اگه اوضاع درست خوبه و میتونی خودتو برسونی نرو خوب تهش غیبته که اونم درست میشه

من منظورم مدارس بود

دیگه اصلش اینه باید کلا تعطیل کنن مثل کرونا مردم بندازن قرنطینه،آخه با این وضعیت تعطیلی یا کم گازی و کم برقی با فشار روی مردم مشکل حل نمیشه باید از ریشه درست کنن

اره برق که بره نت می‌ره اون روز ی مادر اینجا شاکی بود از برنامه

ما هم محل کارمون معضل داریم،یا سامانه قطع یا برق یا نت،بعد من کارام رو هم تلمبار میشه تو یه روز باید کار دو سه روز انجام بدم

ما هم محل کارمون معضل داریم،یا سامانه قطع یا برق یا نت،بعد من کارام رو هم تلمبار میشه تو یه روز باید ...

خدا بهت سلامتی بده واقعا من باخوندنش خسته شدم انشاالله که خیره حالا گفتن تا دوهفته دیگه حل میشه دیگه منتظریم ببینم انشالله فرجی بشه