2777
2789
عنوان

چقدر پسرا گوه شدن اخه

268 بازدید | 28 پست

من با دوستم دودقه رفتیم تو پارک نشستیم ۳ تا پسر بچه سال اومدن گفتن شماره میدی ماهم محل ندادیم برگشتن یه فحش های زشتی دادن ک ما باز ساکت موندیم 

برگشت گفت ن کنیمت و... من آخر حرصم درومد فحش دادم دستو پام داشت میلرزید تو این مملکت جرعت نیست بری بیرون

بدنم خستس عجیب:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون دخترایی که وقتی میان شماره میدن پر روشون کردن 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میدونم چه حسی داری مخصوصا ماهایی که از خانواده های بی آزار میایم برامون خیلی سخت تره نباید محلشون بز ...

جرعت نکرد بیاد جلو من ک ساکت بودم ولی آخرش حرصم درومد گفتم بعضیا بی ناموصن از ریشه هنوز تو جهان سوم موندن تشنه جنس مخالف هستن

معلوم نیست چرا اینجوری شدن مغز همه شون رفته اونجاشون 🗿

بابا بخدا ی حرفایی زد روم نمیشه بگم اینجا تعلیق میشم خودمم شرمم اومد فقط پاشدم رفتم همون باید تو این خونه لامصب بمونم صبح تا شب

نود درصد بیمار جنسی هستن.با اینکه تو کشورهای دیگه همشون لخت و پتی هستن اما انگار هرچی محدودتر میکنن ...

شما از آمار تجاوزات در کشور های به قول خودتون لخت و پتی خبر دارید ؟ 

کجا الان محدود کردن همه هرجور دوست دارن میان بیرون خصلت مردا اینه که حریص تر میشن و فکرشون به جای اینکه آزاد باشه با پوشش هایی که در خیابون میبینن ج ن س ی 

منو ابجیم خیلی میریم پارک برای ورزش دیونه زیاد به پستمون خورده😂 محل نباید بدی حتی اومدن پیشت خودتو ...

خب تابحال شده محل ندی فحش بدن؟

این برگشت گفت اره از بغل برو نکنتت :/

و...