2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا باهات موافقم اسی

اصلا این که مسئولیت اینده یه نفر دیگه رو بخوای قبول کنی برای من بع شخصه خیلی سخته 

من تا وقتی که اولا به پول کافی برای براثرده کردن نیاز های اون بچه نرسم دوما تربیت کامل بچه رو یاد نگیرم بچهدار نمیشم🥲مگر اینکه خدابخواد و ناخواسته بشه خدایی نکرده

کاملا باهات موافقم اسیاصلا این که مسئولیت اینده یه نفر دیگه رو بخوای قبول کنی برای من بع شخصه خیلی س ...

ان شالله که ثروت و برکت زیادی وارد زندگیتون بشه ولی حتی اگه پولدار ترین فرد دنیا هم شدی این اشتباه محضه که بچه رو در رفاه کامل بزرگ کنی و نذاری طعم سختی رو بچشه ، روسو میگه بدددترررین ظلمی که میتونید در مورد بچتون بکنید این هست که هر چی خواست براش فراهم کنید و نگذارید طعم سختی و تلاش رو بچشه

ان شالله که ثروت و برکت زیادی وارد زندگیتون بشه ولی حتی اگه پولدار ترین فرد دنیا هم شدی این اشتباه م ...

قربونت گلم

قطعا تو رفاه کامل قرارش نمیدم که هرچی خواست فراهم بشه هرچی گفت جور بشه ولی دوست ندارم برای خرید یچیز ساده هم دودوتا چهارتا کنه یا تو دلش بگه حالا بزار اینو نخرم شاید مامان اینا پول لاژم شدن

میدونی یسری چیزا تو زندگی خودم اتفاق افتاده دوست ندارم بچم تجربه کنه مثلا دوتومن پول تو حسابم بود میخواستم برم فلان چیزو بخرم میگفتم ولش کن یه موقع کارتم صفر میشه مامان اینا لازمشون میشه منم ندارم دیگه... یا یه وسیله ساده رو باید براش کلس حساب و کتاب میکردم🙃🙃من خودم از بچگیم راضیم ولی یسری حسرت ها تو دلمه دوست ندارم بچم تجربش کنه

ولی با شماهم موافقم رفاه کامل بچرو به بی راهه میکشونه 

دقیقا واسه همین میگم یکم که سرم خلوت بشه حتما میرم کلاس برای تربیت بچه و یکم اموزش ببینم بعد اقدام میکنم برای بچه دار سدن

قربونت گلمقطعا تو رفاه کامل قرارش نمیدم که هرچی خواست فراهم بشه هرچی گفت جور بشه ولی دوست ندارم برای ...

متوجه هستم شرایط رو اکثر ما تو همین شرایط بودیم ولی همیشه فکر میکنم اگر شرایط اینطور نبود برای پیشرفت خودم و کسب درامد انگیزه ای نداشتم و درآمد داشتنم رو مدیون همون حساب کتابهای بچگیم هستم ، یعنی یه سختی باعث شد تلاش بکنم شرایط بهتری برای خودم بسازم ولی کاملا درکتون میکنم مهمون دوست داریم شرایط خوبی برای بچمون فراهم کنیم ولی اینطور که پیداست بچه ها بیشتر از اسباب بازی به بازی و همبازی و خواهر و برادر احتیاج دارن چیزی که هر روز بابتش به ما گلایه میکنن ولی من کمتر دیدم بچه ای بابت اسباب بازی هر روز از پدر و مادرش گلایه کنه .