2777
2789

امسال بهترین فرصته چون نهایی یازدهم خوب دادم و دوازدهم مونده فقط

ولی از اولش گند زدم و شل گرفتم هنوزم خودمو جمع و جور نمیکنم

همکلاسیامو میبینم که رتبه قلم چی میشن و خیلی جلوعن و خودمو میبینم که خیلی عقبم و واقعا ناامید میشم

و جالب ایه که با اینکه عقبم بازم وقتامو هدر میدم ساعت مطالعم پایینه ول میگردم فیلم میبینم

واقعا حالم از خودم بهم میخوره کاش بمیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوزم وقت داری جمع کنی خودتو

فقط اراده کن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

همش به خاطر نی نی سایت و مجازی هست اگر اینا رو بذاری کنار مجبوری بری بخونی چون دیگه سر گرم نیستی

گوشی ندارم ... ولی خب لبتاب هست که توش فیلم میبینم....مجازی هم نباشه خواب میرم

بهتره به خودت بیای

تمام تلاشت رو بکن با کسی خودت رو مقایسه نکن حتی پنج دقیقه به بطالت نگذرون

هنوز کلی وقت داری

دلیل به بطالت گذروندت اینه که چون فکر میکنی عقب موندی پس دیگه امسال رو بیخیال شم!!

اما اشنباه همین جاست

کلی تایم داری هنوز تو همه ی تلاشت رو بکن خدا حتما کمکت میکنه.

بزار بهت بگم که سال اول چون درسا جدیده اگه ساعت مطالعه بالا نداشته باشی کنکور یقه تو میگیره

پس بترس از روزی که جوابا بیادو همه قبول شده باشن به جز تو که جیگرت آتیش میگیره