یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان حالتون خوب شده؟؟ بخدا دارم میمیرم از استرس دکتر خوب گفت صد تومن نداریم ک بدیم داریم میبریمش میل ...
دکتر من هم مطب داشت خصوصی جراحی میکرد هم بیمارستان دولتی. من بیمارستان امام حسین جراحی کردم خداروشکر خیلی خوب وراحت بود الانم سه ساله مشکلی ندارم قبلا دیسکم پاره بود راه نمیتونستم برم
وقتی جراحی کرد باید راه بره کم کم شاید پاش درد کنه ولی راه بره کم کم دردش ازبین میره شماهم با پای مرغ سوپ کن ابشو بهش بده توالت فرنگی هم نداشتی صندلی فرنگیا حتما بخر که راحت بشینه فشار به کمرش نیاد
دکتر من هم مطب داشت خصوصی جراحی میکرد هم بیمارستان دولتی. من بیمارستان امام حسین جراحی کردم خداروشک ...
مامان منم راه نمیتونه بره دیگه سرکار هم نمیره فقط گریه میکنه از عمل میترسه دور از جون همه همسایمون بیمارستان امام خمینی عمل کرد فوت شده سه چهار سال پیش الان فوبیا عمل گرفته.