2777
2789

دوستان میشه یه انشا در حد ۶ خط ولی قشنگ بگید درباره اینکه (چگونه انسان خوبی در جامعه باشید)

فقط چند ساعت وقت دارم 

دیشب هر چی فکر کردم نتونستم بنویسم

برای اینکه یک انسان خوب در جامعه باشیم، نخستین قدم احترام به دیگران است. احترام به نظرات و احساسات دیگران نشان‌دهنده‌ی بلوغ فکری و اخلاقی ماست. با محبت به اطرافیانمان رفتار کنیم و سعی کنیم درک کنیم که هر کسی داستان خاص خود را دارد. این درک می‌تواند به ما کمک کند تا با همدلی بیشتری با دیگران برخورد کنیم.

همچنین، کمک به نیازمندان و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی می‌تواند تأثیر مثبتی بر جامعه بگذارد. با شرکت در کارهای داوطلبانه و حمایت از پروژه‌های اجتماعی، می‌توانیم به بهبود شرایط زندگی دیگران کمک کنیم. این کار نه تنها به دیگران کمک می‌کند، بلکه به خود ما نیز احساس رضایت و خوشحالی می‌دهد.

با شنیدن و حمایت از یکدیگر، می‌توانیم روابط قوی‌تری بسازیم. در دنیای امروز، ارتباطات انسانی بسیار مهم است و با ایجاد فضایی مثبت و دوستانه، می‌توانیم به یکدیگر انگیزه بدهیم. در نهایت، با رعایت اصول اخلاقی و صداقت در کارهایمان، می‌توانیم الگوی خوبی برای دیگران باشیم. به یاد داشته باشیم که هر عمل کوچک ما می‌تواند تغییرات بزرگی در جامعه ایجاد کند و با هم می‌توانیم دنیای بهتری بسازیم

انسان خوب در جامعه انسانی هدفمند است که بتواند خدمتی به مردمش ارائه دهد که زندگی سادتر و آرام تر و راحت تری داشته باشن و آنها هم بتوانند در مسیر زندگی خود رشد و پیشرفت کنند و به اهداف خود برسند و انها هم روزی بنوانند دستگیر دیگر مردم جامعه باشند 

اینگونه است که چرخه درست ایجاد میشود و جامعه درست و هدفمند شکل میگیرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عنوان: چگونه انسان خوبی در جامعه باشیم

برای اینکه انسان خوبی در جامعه باشیم، ابتدا باید به دیگران احترام بگذاریم و با محبت با آن‌ها رفتار کنیم. گوش دادن به مشکلات و نیازهای دیگران، نشان‌دهنده‌ی همدلی ماست. همچنین، کمک به نیازمندان و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی می‌تواند تأثیر مثبتی بر جامعه بگذارد. صداقت و راستگویی نیز از ویژگی‌های مهم یک انسان خوب است که باعث اعتماد دیگران به ما می‌شود. در نهایت، با یادگیری و رشد شخصی، می‌توانیم الگوی خوبی برای دیگران باشیم و به بهبود جامعه کمک کنیم. با این کارها، نه تنها خودمان را به عنوان یک انسان خوب معرفی می‌کنیم، بلکه به دیگران نیز انگیزه می‌دهیم تا در مسیر خوبی قدم بردارند.

🇮🇷🫀ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤