2777
2789
عنوان

2 ملیون بدهی دارم کمک

109 بازدید | 8 پست

شوهرم نمیده  التماسش میکنم فشم میده ۵ م باید بدم طرف حساب خودمم هیچ راهی ب ذهنم نمیرسه هیچ چیزی ندارم بفروشم مادرم نداره قرض کنم

تو دیدار کار در منزل میزارن ولی آقا هستن همشون میترسم چکار کنم شهرما کوچیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا خونه وسیله خریدی؟ 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

عزیزم منم ی جای خیلی کوچیکی زندگی میکنم میتونی برا مراسما سبزی سیب زمینی هویج فلفل دلمه ای و....تمیز کنی خرد کنی و دستمزد بگیری 

مرغ و ماهی.میگو  پاک کنی 

اگه میتونی تدریس خصوصی توی خونه داشته باشی 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

عزیزم منم ی جای خیلی کوچیکی زندگی میکنم میتونی برا مراسما سبزی سیب زمینی هویج فلفل دلمه ای و....تمیز ...

این چیزا مثلا سبزی اینا مشتری از کجا گیر بیارم

تدریس ک سواد درستی ندارم

الان فردا ۵ م هست موندم چکار کنم

این چیزا مثلا سبزی اینا مشتری از کجا گیر بیارمتدریس ک سواد درستی ندارمالان فردا ۵ م هست موندم چکار ک ...

عزیزم من نمیدونم شهر شما چطوره 

ولی من ی زمانی همین کارایی ک گفتم رو کردم اینطوری استارت زدم ک با دست خط خودم روی ی برگه آ۵  نوشتم و زدم ب سوپرمارکت منطقه و ب دو سه جا سپردم و در و همسایه ها گفتم 

و اینطوری شروع شد پول خوبی هم داشت خداروشکر 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟