2777
2789
مهیاس با این پیامت دلم میخواد برا خودم و این تباهیم خون گریه کنممممممممم😔😭نمیدونم چه مرگمه اصلا ان ...

فک میکنم شما هم مثل من محبت وتوجه ازسمت پدرومادر نداشتی درسته؟

ببین عزیزم همه ی ماهااا احساس وعاطفه داریم ونیازمند عشق و محبت هستیم منم احساستو کاملا درک میکنم ومیدونم که دلتو رفته واین بد نیست ولی اول باید ببینی اون طرفچند چندهارتباطات شما توی محیط دانشگاه بوده ودرحیطه درسشما حتی ایشون رودرست نمیشناسید اونم حسشو بیان نکرده وحتی ممکنه تواین فازا نباشه

من نمیگم احاستو سرکوب کن نهههه اصلاااااا این غیر ممکنه فقط حرفم اینه هیجاناتتو کنترل کن خیلی ازماها ممکنه توزندگی یکیو دوست داشتهباشیم واز احساس اون فرد نسبت به خودمون آگاه نباشیم ولی باید احساسمونو مدیریت کنیم یانه؟

توبرخورد با همکلاسیت با احساست حرکتورفتاری رو انجام نده تا یه چیز گفت هزار تا برداشت تو دهنت درنیار ازش

مثلا اینکه شما خودتون اومدین گفتین دلم میخواد بیام اون دانشگاه ثبت نام کنم اونشخص گفته چرا که نه عالیه شما نباید میگفتی پس بیام؟ یکیش اینجا لو دادی ونشون دادی  منتظر تایید اون شخص هستی

یکی هم اونجایی که گفته بود میخوام درسمو ادامه بدم تو تمام ذوق وخوشحالی تو توپیام بهش نشون دادی با گفتن خییییییلی عالی یا به به

من حرفم اینه هرچقدرم مشتای وعاشقی تو پیام ورفتارت بهش نشون نده عزیزم یه کم تواین مسئله تو دار تر باش

ازاحساسات درونیت باهاش کمتر حرف بزن که کمترمتوجه خلق وخو هات بشه چون ایشون ازهمین طریق متوجه شخصیت شما میشه پی به اوالات درونی شما میبره یه کم مرموز باش بزار کشفت کنه بزار درموردت کنجکاو بشه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک میکنم شما هم مثل من محبت وتوجه ازسمت پدرومادر نداشتی درسته؟ببین عزیزم همه ی ماهااا احساس وعاطفه د ...

راستی یه چیز دیگه به هیچ عنوان خودتو سرزنش نکن وبدوبیراه وتحقیر واینا نکن حس شما یه حس کاملا طبیعی هست که دل بستنین ودلتون رفته به احساست اول ازهمه احترام بزار وبپذیر هی ازاین مسئاه فرار نکن که هرجقدر فرار کنی بدتر میشی

مهم ترین قسمت موفقیت شما دراین مسئله پدیرش این موضوعه که عاشقش شدین یا وابسته به هرحال ۳ سال زمان کمی نیست چن داشتین ورویا پردازی کردی توذهن خودت

با خودت بگو اوکی من عاشقشم الان وقت  اینه بدونم اصلا این فرد چگونهشخصیتی داره باز نیا بگی میشناسمش فلانه خوبه نطامیه وبا معارهای من جور درمیاد چون فعلا این تعریف های شما ازاون نتیجه ی افکار ذهنی خودته وبرداشتی که ازش داشتیالان باید هم خود واقعیشو بشناسی وهم اینکه مطمعن بشی که احساس اون چی هست  

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
فک میکنم شما هم مثل من محبت وتوجه ازسمت پدرومادر نداشتی درسته؟ببین عزیزم همه ی ماهااا احساس وعاطفه د ...

بلد نیستم اینجور که شما میگی باشم من 😥

همه مشکلمم همینه ...

خیلی اشتباه میکنم 

خودمم می‌دونم 😔

نظر شما اینه که نرم دانشگاه و ببینمش؟!

بلد نیستم اینجور که شما میگی باشم من 😥همه مشکلمم همینه ...خیلی اشتباه میکنم خودمم می‌دونم 😔نظر شما ...

نمیدونم گلم

خیلی ها هستن راحت واضح میرن اعتراف میکنند ازاحساسشون وهیچ مشکلی هم باهاش ندارن

خیلی ها هستن که دوست دارن اونی که شروع کننده است پسر باشه تا دختر

من تواین مورد نمیدونم

اگر اینو کنسل کنی باز به نظرت فرصتی پیش میاد که ازتون درخواست ملاقات داشته باشه؟

نمیدونم گلمخیلی ها هستن راحت واضح میرن اعتراف میکنند ازاحساسشون وهیچ مشکلی هم باهاش ندارنخیلی ها هست ...

نمیدونم ...

قبلا هم گفته بود اوایل این ترم که بیا و من نرفتم...

الآنم که معلوم شد تا دوسال دیگه همینجاست ...

نمیدونم ...قبلا هم گفته بود اوایل این ترم که بیا و من نرفتم...الآنم که معلوم شد تا دوسال دیگه همینجا ...

اگر میدونی که بازم پیش میاد این سری رو کنسل کن بزار ایشون ازشما درخواست کنند وهیجانتو کنترل کن وقبول کن که بری دیدنش البته اگر ازابراز احساست مشکلی نداری ونمیخوای اون شروع کننده باشه میتونی بری

نمیدونم ...قبلا هم گفته بود اوایل این ترم که بیا و من نرفتم...الآنم که معلوم شد تا دوسال دیگه همینجا ...

ثبت نامت تو دانگاه آزاد قطعی هست؟

نه بابا شوخی میکردم

آهان

امیدوارم برات خیر پیش بیاد

مراقب غرورت باش گلم

ترسیدمممم اگه وقت داری میشه بیشتر توضیح بدی؟یعنی چی؟اگه برم غرورم خراب میشه؟!

نه عزیزم ترس چرا

منظورم با توضیحات بالام بود الان ریپلای میزنم برات

اینا