2777
2789
عنوان

خانم های متاهل که رابطتون با شوهرتون سرده یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رابطه ج..یه نیاز بدنه و اینکه اونایی که گرم مزاجن و عشق رابطه بعیده براشون مهم باشه دوست داشتن طرف

مثلا اگه طرف گرم باشه اگه زنده رو دوست نداشته باشه بازم با محبت بوسش می‌کنه ؟

از لحاظ جنسی بوس اینا نداریم ولی خوب دیگ کارش گیره

منم یه مدت دعوا داشتیم اصلا بوس و اینا نبود فقط رفع نیاز بود اون جوری با رفتار معمولیش بیشتر جور در نیومد اما الان توی حالت معمولی بی تفاوتی ولی جنسی مهربونم شده و با محبت رفتار می‌کنه مغزم هنگ کرده گاهی فکر میکنم فیلمه مثلا میگم شاید غریزه همه اینجوریه 

واقعا؟ شوهرت تو زندگی معمولی سرد بود یا خشن؟ تو رابطه چطور بود؟ تو زندگی معمولی دعوا کتک کاری داشتی؟ ...

باهاش زندگی میکنم اما منتظرم پسرم بزرگ‌تر شه و جدا شم. نه کتک کاری نمی کنه اما خیلی بی تفاوته. تو رابطه گرمه، اون موقع تحویلم می گیره و... بعد که تموم میشه حس خیلی بدی میده. بر می گردم به تنهایی قبلی.

ازدواج ما سنتی و از روی میل خانواده ها بود ؛سن و سالم کم بود و بله بهش گفتم. 

بعداً هم که اطلاعاتم رو زیاد کردم و مطلب از مرد ها زیاد خوندم و فهمیدم فقط همین که یک خدمتکار تو خونه باشه که باهاش گاهی س.گز داشته باشن، براشون کافیه و موجودات ساده ای هستن. البته نه همه ی مرد ها.

امیدوارم شوهرت اینطوری نباشه و همون طور که بقیه گفتن فقط درونگرا باشه

Nothing ever happens 

توی رابطه چجوری باهاش

من معمولیم تو رابطه و بیشتر سرد از چندین بار که بخواد یه بار قبول میکنم و بیشتر با غر زدن و یه جورایی بی میل البته چون تو زندگی معمولی اون اینجوریه منم تو رابطه اینجوری شدم بیشتر فراریم از رابطه