اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚
السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من به خداوند قادر متعال باور دارم. این بساط دعا خوندن و حمد خوندن و .... توهمی بیش نیست. اگه بچه مدرسه ای و بی اطلاع هستی بلند شو و این بساط ها رو جمع کن و درست و منطقی به مشکلت فکر کن و با دنبال راه حل باش و از خدا کمک بگیر و بهش توکل کن.
این چرندیات رو بریز دور. اگر عاقله زن هستی که هیچی البته بازهم اندیشه کن
من به خداوند قادر متعال باور دارم. این بساط دعا خوندن و حمد خوندن و .... توهمی بیش نیست. اگه بچه مدر ...
اگر به خدا باور داری چطور به دعا باور نداری؟
خداوند می فرماید ادعونی استجب لکم
توسل به اماما و پیامبرا و کمک گرفتن از اونا هم همیشه جوابگو بوده و من خودم خیلی از مشکلاتی که امکان نداشت با دنبال راه حل بودن حل بشن، همینطوری حل شدن
شفای ناگهانی بیمارای سرطانی تو حرم اماما یا با توسل به اماما رو چطوری میدونی؟
السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼