2777
2789
عنوان

پسرشوهزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 56 پست

منم نامادریم

امان از بار منفی این کلمه و جمله چرااااا زن مرد بچه دار شدی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میتونی با آرامش اشتباهشو بهش بگی 

مثلا بگو پسرم تو خونه که توپ بازی نمیکنن الان ببین توپ و انداختی دستشویی شستیش آوردیش با حوله ای که دست و صورتمونو خشک میکنیم خشکش کردی 

اگه شوهرتم چیزی گفت بگو ما خودمون مادر و پسری حلش میکنیم

[QUOTE=365500050]کاریش نمیشه کرد ، وقتی ناپدری یا نامادری هستیم باید روز اول مطرح بشه که ایا من نوعی اجازه ی دخالت تو ...[/QUOمن به تربیت اون کاری ندارم ولی تو خونه ای که من به عنوان همسر پدرش هستم باید به حرف گوش کنه یانه

بدک نیس ولی خییلی اذیت میکنه اصلا به حرف نمیکنه مثلا توخونه توپ رو محکم به درودیوار میزنه بهش میگم ی ...

هر چی جلوتر بره بدتر میشه باید استانه تحملت رو بالا ببری

چون وارد سن بلوغ شده و واقعا کارها و رفتارهای رو مخی دارن

پسر من کودکی خیلی مودب و خوبی داشت ولی الان روزی نیست که با هم چالش نداشته باشیم.دیگه تمرین میکنم بی تفاوت باشم

توی خلوت با همسرتون محترمانه صحبت کنید تا جلو پسرش به شما اعتراض نکنه.اینجوری هیچ کدوم پیشش اقتدار ندارید

وقتی رفتار پدرش این باشه معلومه که حرف گوش نمیده یکم بزرگتر شه توروی هردوتون وامیسته ولی چه کار میتونی انجام بدی وقتی همسرت اینطور میخواد؟ 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دوساله واقعا خییلی سخته ممنون که درکم میکنی😔

عزیزم. ربطی به نامادری نداره. بچه ها مخصوصا پسربچه ها توی بلوغ شدیدا حرف نشنو میشن. و اصلا ناشنوا و پرخاشگر و .... دنبال یه کلمه میشن تا تنش ایجاد کنن که این خاصیت بلوغه

بنابراین هیچی نگو. سکوت کن. تا این دوران بگذره. دو سال دیگه که بشه 17-18 یا همش خوابه. یا کلا با دوستاش بیرونه. یا کلا سرش توی گوشی.

برای این چند ماه خودت و ارج و قربت رو خراب نکن.

سخخخخخخخخخخخخخخخخته. اما صبوری و تحمل کن

[QUOTE=365500050]کاریش نمیشه کرد ، وقتی ناپدری یا نامادری هستیم باید روز اول مطرح بشه که ایا من نوعی ...

تو نگاه اون بچه همسر پدر با مادر فرق داره ، اون در واقع اونجا رو خونه پدریش میدونه ، فقط پدرش میتونه با رفاقت تربیتش کنه

مگر اینکه شما یه شخصیت کاریزماتیک با فن بیان بالا داشته باشی از اونایی که همه جذبشون میشن وگرنه مجبوری خنثی باشی

مخصوصا تو این سن بچه ، اونم پسر

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم