2777
2789
عنوان

کار من اشتباه بوده

169 بازدید | 10 پست

به نظرتون کارمن اشتباه بوده به جاریم گفتم شوهرش با یه زن از اقوام نزدیک من رابطه داره و جلوشو بگیر؟؟ این کارمن زندگی خراب کنی بوده؟؟اخه دوبار به برادر شوهرم(پسرخالمم هست) هشدار داده بودم که میگم.. اونم هردفعه قول داده بود تکرار نشه به دختره هم یکبار گفته بودم ولی بازم شروع کرده بودن زن بیچاره خبرنداشت هردفعه پذیرای دختره بود با روی خوش

دخترم همه ی زندگیمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم تو اخطار داده بودی و کار خوبی کردی

زنش جیغ وداد راه انداخته مادرشوهرم و خواهرشوهرم فهمیدن شوهرش گردن نگرفته نمیدونم بهش چی گفتن که  الان زنه باهام قهر کرده اصلا نه سلام نه هیچی با اینکه ۷ سال ازش بزرگترم‌نه احترامی نه جواب سلامم میده

دخترم همه ی زندگیمه 
نهکار خوبی نکردی باید به یه بزرگتر میگفتی که قضیه رو جمع کنهاون جاریت دیگه مثل قبل نمیشه

نمیخواستم خالم و دیگران بفهمن فکر میکردم زنش به حرفم گوش میکنه فقط دختره بلاک میکنه و له شوهرش فشار میاره فقط

دخترم همه ی زندگیمه 
زنش جیغ وداد راه انداخته مادرشوهرم و خواهرشوهرم فهمیدن شوهرش گردن نگرفته نمیدونم بهش چی گفتن که الا ...

اشکال نداره واست مهم نباشه اونم یه روز به حرفت میرسه 

الان معلوم نیس چجوری ماست مالی کردن ولی ماه همیشه پشت ابر نمیمونه بالاخره گندش در میاد کاره درستی کردی ک گفتی حداقل مدیون وجذان خودت نیستی

نمیخواستم خالم و دیگران بفهمن فکر میکردم زنش به حرفم گوش میکنه فقط دختره بلاک میکنه و له شوهرش فشار ...

نه عزیزم 

اتفاقا زنش نباید میفهمید 

اینجوری براش بهتر بود 

کلا آدم ندونه بهتره 

شاید مرده بعدها پشیمون میشد خبر مرگش 

یا با صحبت ننش و باباش از خر شیطون پیاده میشد 

ولی زنه از امروز همش تو برزخ هست

که 

برم یا بمونم

اشکال نداره واست مهم نباشه اونم یه روز به حرفت میرسه الان معلوم نیس چجوری ماست مالی کردن ولی ماه همی ...

خیلی ناراحتم از برخوردش قهرکردن برادرشوهرم مهم نیست ولی زنش باهم دوست بود دلم‌سوخت براش بهش گفتم...من اگه به شوهر اون زن خائن میگفتم که بدتر بود

دخترم همه ی زندگیمه 
نه عزیزم اتفاقا زنش نباید میفهمید اینجوری براش بهتر بود کلا آدم ندونه بهتره شاید مرده بعدها پشیمون م ...

عزیزم شوهره ادم بشو نبود..بارسومش بود با این دختره که از قضا شوهر داره هم رل میزد از اون طرف بی ناموس بود که رومن هم نطر داشت یه زمانی ولی من صداشو‌ظبط کردم ترسوندمش تا دست از سرم برداره

دخترم همه ی زندگیمه 
خیلی ناراحتم از برخوردش قهرکردن برادرشوهرم مهم نیست ولی زنش باهم دوست بود دلم‌سوخت براش بهش گفتم...م ...

حالا که گفتی به شوهر اون زنه هم بگو

تا زندگیش نابود بشه

هرچند این زناها کاری کردن

که شوهراشون هیچی نمیگن