2777
2789
عنوان

معلم بد دهن و بی مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 27 پست
۶۰ساله اعصاب نداره دیگه، چرابازنشسته نمیشهاین همه جوان توانمد داریم

شده 

اضافه کاری میاد 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

دولتی

مدیر راست میگه نهایتا بتونن معلم رو جابه جا کنن به یه مدرسه دیگه و یه معلم دیگه براتون بیارن . که بعید میدونم این موقع سال هیچ معلمی قبول کنه یا از دانشجو معلم های سال اخر بیارن که اون ها هم این وسط سال قبول نمیکن . 

در کل فکر عوض کردن معلم رو نکن با مادر ها اول برید پیش خود معلم صحبت‌کنید بعد برید پیش مدیر و بگید تدکر بده در نهایت اگر درست نشد برید اداره اونجا خودشون به معلم تذکر میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دسته جمعی برید اداره و شاکی بشیدجابه جاش میکنند

خدا کنه صدام به جای برسه 

دیروز کلاس پسرم تغییر دادم 

اما گریه میکنه میگه به دوستام عادت کردم 

میگم  شاید  بشه معلم عوض کنیم 

۶۰ سالشه سر کلاس سیگار میکشه پسرم اسم سیگار نمی‌دونست الان میگه آقامون فلان سیگار میکشه درس دادن بخو ...

وااای

معلم پسزمن داغون بود، میگفت من همه چیز مستقیم ازخدا میخوام ائمه چرا وقتی خداهست، همش آهنگ میخوند تو‌کلاس، مقنعه اش درمی آورد، یقه باااز

فیلم های زیرنویس میگذاشت

خداهدایتش کنه، درس دادن هم بلدنبود، پسرم میکفت همش می رفت کلاسهای دیگه

خدارحم کرد پسرمن درسش خوب بود، اماباز کلاس خصوصی ریاضی گذاشتم عقب نیافته

الحمدالله امسال دیکه تواون مدرسه نیست، عذرش خواستن، شانس مابود

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
۶۰ سالشه سر کلاس سیگار میکشه پسرم اسم سیگار نمی‌دونست الان میگه آقامون فلان سیگار میکشه درس دادن بخو ...

همین سیگار کشیدن رو برید اداره گزارش بدید خودشون میدونن چیکار کنن . فقط تعداد زیاد برید

مدیر راست میگه نهایتا بتونن معلم رو جابه جا کنن به یه مدرسه دیگه و یه معلم دیگه براتون بیارن . که بع ...

با خواهش تمنا کلاس پسرمو عوض کردم

اما از دیشب پسرم گریه میکنه میگه به دوستام عادت کردم 

گفتم شاید بشه تغییرش داد 

پارسال کلاسشون تو مدرسه نمونه شد اما امسال ...

وااایمعلم پسزمن داغون بود، میگفت من همه چیز مستقیم ازخدا میخوام ائمه چرا وقتی خداهست، همش آهنگ میخون ...

با خواهش تمنا کلاس پسرمو عوض کردم

اما از دیشب پسرم گریه میکنه میگه به دوستام عادت کردم 

گفتم شاید بشه تغییرش داد 

پارسال کلاسشون تو مدرسه نمونه شد اما امسال

خدا کنه صدام به جای برسه دیروز کلاس پسرم تغییر دادم اما گریه میکنه میگه به دوستام عادت کردم میگم شا ...

بگو زنگای تفریح برو بیرون با دوستات باش درست مهمتر از دوستاته

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

من نمیدونم نمیفهمم چرا باید هر کسی بیارن صرفا به خاطر اینکه معلم ندارن همینه الان دختر من فوق العاده معلم کم کار و خواب آلود و بی حوصله داره واله من اگه قراره اول دخترم میاد خونه تازه بشم معلم درس اون روز و بدم بعد از کلی کلنجار و حرص خوردن تازه برم سراغ سرمشق دادن به بچم چرا آخه ؟؟من رفتم به مدیر گفتم اصلا انگار نه انگار خدا نگذره از یه همچین معلم و مدیری که مثلا کارشون تعلیم و تربیته بچهای ما هست کو تعلیم کو تربیت یاد دادن وقتی خود معلم بی ادبه خسته شدم واقعا از زندگی افتادم میخوان نباشه این جور درس خوندن.

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.