2777
2789
عنوان

اومدم خوابگاه هیچ کدوم دخترا نیستن 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 98 پست
پس دخترا از نبود خواستگار گله نکنن وقتی اینقدر راحت و بی دردسر خودشون رو در اختیار پسرا میذارن

بله واقعا 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی متاسف شدم واسشون.خدا کمکشون کنه تا بفهمن چه ارزش و جایگاهی دارن که اینطوری مفت و مجانی خودشونو حراج هوس های غریبه ها نکنن😔

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

وای خدایا الان من برای دانشگاه چه جوری پا بزارم تو خوابگاه میترسم

خب تو باهاشون یکی نشو 

مثل من که اهلش نیستم 

سرت تو کار خودت باشه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چ فاجعه ای در حال رخ دادنه خدا میدونه..مثلا اینا پدرمادرای اینده میشن

😔💔

جامعه خیلی وحشتناک شده😔دخترا هرشب خونه دوست پسراشون اکثریا نیستن اصلا

یوقتا شوهرم میگه مریم دوتا چشم داریم باید شصتام بگیریم فقط حواسمون به مهرانا باشه جامعه عجیب بد شده 

منکه همش درگیر بچه داری و خونه داریم ولی بخدا یوقتا ی چیزایی میشنوم شاخ در میارمااا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

واسع خابگاه ها خودگردان ایقد ازاده دولتیا ک دردسر داره برا مسول خوابگاه

بله خود گردانه

یوقتا شوهرم میگه مریم دوتا چشم داریم باید شصتام بگیریم فقط حواسمون به مهرانا باشه جامعه عجیب بد شده ...

شوهرت درست میگه 

خیلی حواست به دخترت باشه 

یکم که بزرگتر شد مادرانه دوستانه از خطرات جامعه آگاهش کن 

بگو که دخترا مثلا بکارت دارن باید مواظب باشن و...پاکیش وجودش و..فقط برای یک نفر باشه 

بنظرم تربیت خانواده هم خیلی موثره

اگه اتفاقی برای اون دخترا بیفته فردا یقشو میگیرن وظیفشه که اطلاع بده به خانواده ها

خودگردان اینطور نیست