2777
2789
عنوان

پریودی و رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 5562 بازدید | 125 پست
یعنی چی مال خودمی؟ مگه جنس و کالا اید که مالکیت ظاهری باشه، مالکیت در اینجا معنوی است نه مادی، مالکی ...

اون خانوم گفتن حرام من گفتم همسرم میگه حرام نیس چون مال خودمی

همسر منم خیلی خیلی گرمه،ولی تو اون ی هفته اونقد کمک حالم میشه و بهم میرسه ک ب این چیزا فک نمیکنه،همی ...

ایول واقعا دمش گرم. ما هم تازه عقد کرده بود مطالب درمورد پریودی میخوند و همه رو انجام میداد اما حالا که چندسال میگذره اهمیت نمیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور روتون میشه این چیزا رو تایپ کنید🥴🥴

چون همدیگرو نمیشناسیمو نمیبینیم رومون میشه. من جلو دوستام روم نمیشع جلو خواهرام روم نمیشه جلو مشاور روم نمیشه چون رو در رو هس پس کجا بیانش کنم

ایول واقعا دمش گرم. ما هم تازه عقد کرده بود مطالب درمورد پریودی میخوند و همه رو انجام میداد اما حالا ...

ما نزدیک سه سال ازدواج کردیم هنوزم همون‌جوریه

براش تپ اینستا و تلگرام مطالب مربوط ب این موارد بفرست بازم بخونه

ما نزدیک سه سال ازدواج کردیم هنوزم همون‌جوریهبراش تپ اینستا و تلگرام مطالب مربوط ب این موارد بفرست ب ...

حتما دان میکنم میفرستم. ما الان خیلی از ازدواجمون میگذره نسبت به این مسائل بیخیال شده