2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفته ب زنداداشم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 25 پست

هعععععععی چی بگم

مادرشوهر من لباس نمیخرید دندونپزشکی نمیرفت، پیش فامیلاشون همش میگفت وضع مالی پسرم خوب نیست خونه نداره و... نمیرم دندونپزشکی پول خرج نشه ، پسرم خونه نداره ماشین نداره

منت نرفتن دندونپزشکی یا نخریدن لباس رو سر ما میذاشت

درحالی که اصلا یه قرون هم کمکمون نمیکنن😳

ولی یه حرفایی میزنه و رفتارهایی میکنه که فامیل فکرمیکنن اونا دارن خرج ما رو میدن😐

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جشن داشتیم اخه همو میدیدن

من ۱۵ ساله ازدواج کردم نه شماره مادرشوهر خواهرشوهرمو دارم نه عروسمون هم شماره خانواده همسر منو داره و کلا ارتباط نداریم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
زنداداش تو با مادرشوهرت بسم الله دقیقا رابطشونو درک نمیکنم😂

شاید مثلا داداشش با شوهرش دوستی چیزی هستن بعد داداشش خانواده شوهرشو دوست داشته راجبش پیش زنش گفته زنه هم گفته خب خانواده باحالین میام تو مهمونیاشون بعدم با مادرشوهر اسی دوست شده شمارشو گرفته 🤝🏻

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)                                                                      🫀   میشه از ته دلت واسه رسیدن به هدفم دعا کنی؟

من زنداداشام فقط اگر مهمونی باشه در حد سلام و علیک و احوالپرسی مرحوم همسر منم با خانواده اونا همبنطو ...

دقیقا اصلا نباید ارتباط داشته باشن که جز فتنه چیزی نیست ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا همینه یکی فهمید

باز حالا مادرشوهرت 3 میلیون داده

اینا هزار تومن هم از اول خواستگاری تاحالا هیچ کمک نکردن تو زندگیمون

ولی یه طوری منت الکی میذاره سرمون

مثلا دندون درد داره از ترس دندونپزشکی نمیره ولی الکی میگه بخاطر شما نمیرم پول خرج نسه😳😳 بعد به همههه فامیل هم میگه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

شاید مثلا داداشش با شوهرش دوستی چیزی هستن بعد داداشش خانواده شوهرشو دوست داشته راجبش پیش زنش گفته زن ...

من یبار تو یه مهمونی رفتم سمت مادرشوهر خواهرشوهرم ببین جوری اومد بین منو مادرشوهرش نشست فکر کرد من چی میخام بگم نزاشت اصلا باهاش صحبت کنم یا تنها باشم به هر بهونه ایی منو میکشید اینور اونور😂😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من یبار تو یه مهمونی رفتم سمت مادرشوهر خواهرشوهرم ببین جوری اومد بین منو مادرشوهرش نشست فکر کرد من چ ...

😂😂😂😂😂

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)                                                                      🫀   میشه از ته دلت واسه رسیدن به هدفم دعا کنی؟

😂😂😂😂😂

بخدا قسم اصلا تعجب بودم این چرا اینجوری میکرد 

بعد فهمیدم ترسیده باهاش اوکی شم ی چیزایی ک نباید بدونه رو من یهو بگم😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷