2777
2789
عنوان

تو سن کم یه گندی زدم تازه میبینم کل راه رو اشتباه رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 26 پست
مثلا اخلاقشون چجوریه؟

یه موردش اینکه خودش و داداشاش میگن فقط به مامان بابامون خدمت کنین 

وقتی خدمت کنیم خوبن اصلا میپرسن اونارو 

طرز فکرای فوق قدیمی

مامان باباشم بی خیر بخدا یه چوب تاحالا برامون نگرفتن

از خونواده همسرت فاصله بگیر

میپرستن خانوادشون

طرز فکرشون فوق قدیمی

دراین حد که جاریام حق هیچکاری بدون اجازه شوهرندارن هیچ اختیاری 

باز شوهرمن درست شده یکم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اخلاقشون چجوریه مگه

چندتاش گفتم بخون 

عروس و کلفت میدونن هرچی خوبی میکنی بجای تشکر و محبت با یه قدرتی نگاه میکنن انگار وظیفت انجام دادی 

هرچی خوبی میکنم باز میاد میشینه میگه جاریت اینکار برام انجام داد(خانوادش میگم)

شما با هرکس که اردواج میکردی بالاخذه مشکلاتی داشت حالا حداقل پول داره شوهرت اگه پول نداشت و این مشکلاتو داشت چی ؟ برو خداروشکر کن بخاطر همینی که دارز

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
یه موردش اینکه خودش و داداشاش میگن فقط به مامان بابامون خدمت کنین وقتی خدمت کنیم خوبن اصلا میپرسن او ...

خب ببین منم با مادرشوهرم اینجوریم ینی کمکش میدم هر جا بریم با ما هست چون پدرشوهرم فوت شده و طبقه پایین ما 

من بجای جنگیدن با این قضیه پذیرفتم حتی خودم پیشنهاد میدم ببریمش بیرون حساسیتمو ک کم کردم خودمم راحت ترم