2777
2789

همسرم توی یه شرکت تشریفات راننده مسافر های عربه و اون هارو برای سفر توی ایران میچرخونه هم یه جورایی لیدره هم راننده این بار مسافر هایی که باهاش بودن یه سری زن شوهر دار و مجرده لبانی هستن که مذهبی هستن اما مترجم اون گروه با همسر خیلی سعی میکنه حرف بزنه و همش از پیشنهاد هایی که بهش توی ایران شده برای همسرم میگه و راه ارتباطی گروه و همسرم توی سفر این خانمه حس خوبی بهش ندارم همسرم دیروز تلفنی بهم گفت براش این زنا یه هودی خریدن به قیمت ۲۵۰۰ چون دیدن این توی مغازه هودی رو برداشته نگاه کرده و اونا برای تشکر برای اینو خریدن میگفت خیلی تلاش کرده ازشون نگیره اما توی فرهنگشون بد میدونن هدیه رو پس بدی یه جوری حرف می‌زد انگار خیلی اعصابش خورد شده براش هدیه گرفتن الان حس بدی دارم نمیدونم این هدیه گرفتن از اون زنا کار درستیه و اصلا منطقیه یا حق دارم از اینکه یه خانم غریبه برای شوهر هدیه خریده ناراحت شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم تجربه نکردم

ولی احساس میکنم اگه من باشم ناراحت نمیشم

فرهنگ ها شاید متفاوته، اگر صرفا هدیه دادن یعنی نشونه ای برای قدردانی 

تا اتفاقی نیفتاده برداشت دیگه ای نکنین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

منم هر چی لیدر دیدم همینجوری بوده 

تازه دبدم لیدره مسافرا رو که برا خرید میبرد برا خودش هم به عنوان اشانتیون جنس برمی‌داشت 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بابا ناراحت‌نشو بدون منظور بوده دستشونم درد نکنه این چیزا اقتضای کارشه من یه همکار آقای بسیار محترم دارم برای خانوما خسلی احترام میذاره و ...ایشون و ما هم همگی متاهلیم چند وقت پیش تولدشون بود همه گفتن چون خیلی کمک کردن و ‌....کادو بگیریم من و یکی دو نفر مشارکت نکردیم چون من گفتم خانومش شاید فکرای خوبی به ذهنش نرسه 

ولی خواهرشون فوخ کرده بود من و اون یکی همکارم خرما و حلوا و گل و ... گرفتیم حدود دو تومن شد بهش گفتیم دویت نداریم تو ابن مراسم جبران کنیم ولی شما دیگه زحمت نکش و به نظرم بهتر بود 

بابا ناراحت‌نشو بدون منظور بوده دستشونم درد نکنه این چیزا اقتضای کارشه من یه همکار آقای بسیار محترم ...

واقعا فقط تو نی نی سایت همه فکر میکنن بقیه بع شوهراشون چشم دارن