2777
2789
عنوان

بنظرتون تعلیق بشم با این اوصاف

48 بازدید | 7 پست

دو ماه دیگ کنکور دارم همه برنامه ها هم پاک کردم ک مشغول نباشم ولی ساعت مطالعم هنوز پایینه چون همش نینی سایتم از تنهایی🫠

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

ازونورم اگ نینی سایت نیام هییییچ کسی نیس صب تا شب باهاش صحبت کنم بجز دوس پسرم 

دلم میپوسه از تنهایی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید انگیزه‌ای رو بالا ببری

انگیزه دارم 

ولی متاسفانه رفتارم بچگانه اس همش دنبال در رفتن از زیر درس و پیدا کردن همصحبتم 

انگیزه برای موفقیت کافی نیست

تعهد و نظم و پشتکار حرف اول رو می زنه

انگیزه صرفا کمک کننده اس اما اتکای صرف بهش آسیب زننده اس چون خیلی وقتا ممکنه در اثنای سختی ها و دشواری ها، این انگیزه کمرنگ بشه، اونوقت آدم هی تسلیم میشه، هی توقف می کنه، هی بیخیال میشه

فقط تعهد به هدف و عادت به پشتکار داشتن هست که می تونه تضمین کنه وسط راه جا نمی زنی

بخشی از این تعهد گرفتن تصمیمات دشوار هست. مثل همین تعلیق کردن اکانت نی نی سایت‌ مهم نیست حس خوبی به این کار نداری. مهم اینه می دونی کار درست اینه

اگر بخوای منتظر حس انگیزه باشی برای درس خوندن،،چشم به هم بزنی این دو ماه هم می گذره. 

امروزتو با گرفتن یکسری تصمیمات دشوار شروع کن...

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بقول اون بنده خدا جمع کن برو از اینجا عزیزم.

فضای مجازی و گوشی بهت اسیب میزنه، 

انقدر وقت اضافی میاری در اینده که نمیدونی چیکار کنی و مثل ما میای اینجا.

اما الان وقت ساختن فردای زندگیته.

بشین درس بخون و تلاش کن.

گوشیتم فقط برای دیدن فیلم و مطالب مربوط به درس بگیر دستت، بقیه رو همه رو بریز دور .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
انگیزه برای موفقیت کافی نیستتعهد و نظم و پشتکار حرف اول رو می زنهانگیزه صرفا کمک کننده اس اما اتکای ...

ممنونم عزیزم خیلی مفید بود

بقول اون بنده خدا جمع کن برو از اینجا عزیزم.فضای مجازی و گوشی بهت اسیب میزنه، انقدر وقت اضافی میاری ...

چشم ممنونم