2777
2789
عنوان

ایا هر ضایعه ای زگیله تناسلیع

84 بازدید | 14 پست

من دخترم و رابطه نداشتم

امروز ی برجستگب کوچیک جوش مانند کنار بیکینی پیش خط شرتم حس کردم. دارم از استرس میمیرم

هر ضایعه ای ینی زگیله؟

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔

نه اگه بعدچن روزنرفت برودکتر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی رابطه نداشتی ۹۹.۹۹ درصد زگیل نیست عزیزمشاید حساسیت پوستی هستی علت اصلی زگیل رابطه ی جنسی هست

ن بابا من دوست پسرم ندارم.  واکسنم دو دوز زدم ی دورم مونده. میگم نکنه چند وقته هستش من تازه حسش کردم

خیلی استرس دارم. 

نه عزیزمبخاطر استرس هست و احتمالا وسولس فکری دارید بدون رابطه گرفتن HPVاز محالاته

وسواس فکریم ک خداعه. از این موضوع همیشه میترسیدم و میترسم. از صبح مثلا پا شدم درس بخونم اینو ک از صبح فهمیدم تموم ذهنم درگیره

وسواس فکریم ک خداعه. از این موضوع همیشه میترسیدم و میترسم. از صبح مثلا پا شدم درس بخونم اینو ک از صب ...

بهتره بری روانپزشک و روانشناس عزیزم 

اینجوری خیلی اذیت میشی 

استرس و اضطراب هم خودشون بدن را ضعیف میکنن و باعث بیماری میشن جانم

بهتره بری روانپزشک و روانشناس عزیزم اینجوری خیلی اذیت میشی استرس و اضطراب هم خودشون بدن را ضعیف میکن ...

من بشدت سیستم ایمنیم چند وقته ضعیف شده بخاطر استسر. کلی قرص میخورم واسه افزایشش. وای توروخدا پس بنظر شما زگیل نیست؟

من بشدت سیستم ایمنیم چند وقته ضعیف شده بخاطر استسر. کلی قرص میخورم واسه افزایشش. وای توروخدا پس بنظر ...

نه جانم

وقتی میگی رابطه نداشتی چرا باید زگیل باشه عزیزم 

ممکنه حساسیت پوستی و یا حساسیت غذایی باشه حتی

خیالت راحت ....اصلا نیست.......بهش فکر نکن....استرس الکی نداشته باش عزیزم.....

وای قربونت چقد ارومم کردیا. بخدا از چهار بیدار شدم درس میخونم. اسفند کنکور ارشدمه. بکساعته فقط گریه میکنم از وقتی حسش کردم میگم اگ زگیل باشه چی کنم