2777
2789
عنوان

ماشینم رو برای خونه باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست
مبارکه عزیزم، اگه خونه رو شش دانگ به اسم خودت میخری، بفروش و خونه بخر حالشو ببر. ماشین هم بعدا میخری ...

نه میخوام ب اسم خودم باشه امیدوارم همسرم ناراحت نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه ندارین؟برا خودت میخای خونه بخری؟خب متراژ کمتر بگیر

بنطرم سر متراژ و حتی منطقه بهتر، ماشین نگه ندار!

ماشین همه جای دنیا وسیله مصرفی عه

ولی ملک برات میمونه. 

بابای من اون موقع ک ماشین خرید میتونست با همون پول یه خونه بخره (دلستان برا خیلی سال پیشه دوستان، برای چند دهه قبل ک قیمت ماشین و واحد آپارتمان برابری میکرد)، ماشینش الان فرسوده شده و شده آهن قراضه... نمیدونم چرا نگهش داشتیم، حتی فلزش ریخته پایین....ولی خونه هه الان اگر داشتیم کلی سرمایه میشد برامون... 

بنطرم سر متراژ و حتی منطقه بهتر، ماشین نگه ندار!ماشین همه جای دنیا وسیله مصرفی عهولی ملک برات میمونه ...

دارم تمام تلاشم میکنم خونه بخرم 

دلم کلییی وسایل خوشگل بهترین ها رو‌میخواد چون رهن هستیم همه چیزام داغون هستن

شنیدم خونه قرار خیلی گرون بشه قصد داشتم ی سال دیگه بخرم اما با این شرایط نه میترسم دو برابر بشن

اگر طلا بود سرمایه ات بهت نمیگفتم بفروش.... طلا چون رشد میکنه... ماشین ولی نه... 

خونه رو بخر و صاحب خونه شو...

فقط زمانی ماشین رو بفروش ک خونه رو اکی کرده باشی... نه اینکه تازه بخوای بگردی دنبال خونه!!!! میتونی خونه روهم رهن کامل بدی و رو اون پول رهن برا قیمت خونه حساب کنی....

دارم تمام تلاشم میکنم خونه بخرم دلم کلییی وسایل خوشگل بهترین ها رو‌میخواد چون رهن هستیم همه چیزام دا ...

میخری ایشالا 

دونه دونه....

اول خونه رو اکی کن

ایشالا مبارکت باشه و بسلامتی استفاده کنی و کلی اتفاقات خوب براتون تو خونه نو بیوفته

اگر طلا بود سرمایه ات بهت نمیگفتم بفروش.... طلا چون رشد میکنه... ماشین ولی نه... خونه رو بخر و صاحب ...

کل پس اندازم طلا دست دوم همیشه طلا میحریدم پول نقد نگه نداشتم باید همهههه رو بفروشم ی مقداری بازم کم میاد 

توی پیامک بهش گفتم باقی پول ماهی۵۰ قبول کرد 

نه میخوام ب اسم خودم باشه امیدوارم همسرم ناراحت نشه

انشاالله عزیزم. اما قبل اینکه چیزی بفروشی، این موضوع رو بهش بگو. اگه قبول نکرد، راحت خودتو بکش کنار و بذار اون پول رو تامین کنه و بخره. اما اگه قبول کرد و بعدا خواست زیرش بزنه، وا ندیا بگی اشکال ندارد و فلان. چون مردها توی اینجور مسائل معمولا منطقی میرن جلو.حساب کتاب میکنن. بعد با چرب زبانی همه چیز رو از آدم میگیرن.مراقب باش

کل پس اندازم طلا دست دوم همیشه طلا میحریدم پول نقد نگه نداشتم باید همهههه رو بفروشم ی مقداری بازم کم ...

حتمن با یه آدم کاربلد چک کن ک سرت کلاه نزارن... سند خونه تک برگ باشه. رسمی باشه جعلی نباشه. انقده ها سرشون کلاه رفته... فامیل ما خودش وکیله ولی سر خرید ماشین سرش کلاه گذاشتن و پولش رو خوردن... با زحمت جمع کردی چون..

سر اسم و اینا هم خونه ب اسم خودت باشه

اگر شوهرت یه درصد قبول نکرد، و شما اگر مبلغی ک داری میزاری زیاده (بیش از نصف مبلغ هس) قبول نکن و انفد جمع کن‌ک خودت بخوای خونه بخری